"NYKYPÄIVÄÄ EI OLISI ILMAN MENNEISYYTTÄ, JA IHMINEN ILMAN MUISTOJA ON RUTIKÖYHÄ"

3. joulukuuta 2009

"Koska ton voi syödä ?"3vuotiaan sanoin:
"Pihalla on isi ja minä. Isillä on hame. Äiti on tuolla sisällä talossa. Toivottavasti."

Talo on tehty Muumitalon muoteilla, kirpputorilta osui silmiin (3e,) Prismassa kattelin aikaisemmin että olisi maksanut n. 10e enkä raaskinut ostaa.Meillä elettiin tänään jännittävä aamupäivä, sillä poika meni ensimmäistä kertaa hoitoon, kun aloitti päiväkodissa leikkitoiminnan.
Sellainen tuntuma oli että hyvin sinne jää, ja näin kävi, eipä edes minuun vilkaissut kun lähdin, vaan muiden lasten kanssa juoksi jo leikkeihin. Hyvä fiilis !

Kävin sitten sillä aikaa kirpputoreilla, luksusta siis, ainahan poika on mukana muutoin jos viikolla käyn päivällä jossain.Muuta ei nyt löytynyt kuin eurolla Finlaysonin pyyhe "Perhonen" 70-luvun alusta, jonka on suunnitellut Lena Rewell. Värit takapuolella käänteiset.
6 kommenttia:

pikkukiiski kirjoitti...

kaunis pyyhe ♥

pikkupikkuriikki kirjoitti...

kiva muumi talo...voi kumpa itsekkin jaksais..silloin kun nuo isommat oli pieniä ni aina ennen joulua tehtiin pipareita ja torttuja...pitäiski vaan ottaa ja viittiä, kyllähän nuo lapset varmaan innostuis...
Onnea päiväkotilaiselle...tai tarhasta voi varmaan retro blogissa puhua, meillä ois vuoden vaihteen jälkeen eessä ja mulla töihin paluu...

Mia kirjoitti...

Upee muumipiparitalo! :o)

Tuula kirjoitti...

Lukijasi numero 130 ilmoittautuu ja ihastelee näitä menneiden aikojen merkkejä. Vastustamaton aihepiiri blogissasi. Itse olen prinsessa-65 ja tämä kaikki keltavihreäruskea on ollut niin omaa lapsuutta.
Piparitalo ja varsinkin 3v:n kommentti hauskuuttivat ^_^

Nipsutin kirjoitti...

Vai on tuo Finlaysonin perhonen. En ole tiennytkään. =) Meiltä löytyy kylpypyyhkeenä punasinisenä. On niin kivaa kun osaat nimetä näitä. =)

n i n n u kirjoitti...

Riikinkukoksi jossain katalogeissa myöskin sanottu.