"NYKYPÄIVÄÄ EI OLISI ILMAN MENNEISYYTTÄ, JA IHMINEN ILMAN MUISTOJA ON RUTIKÖYHÄ"

22. marraskuuta 2020

Heipä hei

Kesä takana, erilainen rajoittunut kesä, kuitenkin pystyi hengähtämään hiukan. Nyt on sitten taas mieli maassa tämän koronan takia, henkisestihän on hirvittävän rankkaa tämä jatkuvassa pelossa eläminen. Ja mitä vielä edessä, oi voi. Paukut alkaa olla aika loppu.

Tässä muutama edullinen kirppislöytö kesältä. 


Nuutajärvi Markku Salon Cumulus.

 Sinisenä tämä on aika harvinainen ja onhan kaunis. Hinta 2eur. Oli laitettu "vialliseksi" kun reunassa oli liimatahra. Rapsuttelin liiman pois, ei ongelmaa.
Tämä piti ihan netistä tarkistaa paikan päällä, että onhan varmasti Tamara Aladinin Carmen, kun ällistelin halpaa kahden euron hintaa. 
Riihimäen Helena Tynell Pala-maljakko 1eur

 ja Tamara Aladinin keltainen Rengas kynttilänjalka 4eur.

(Takana Nanny Still Ella maljakot aiempia löytöjä, harmahtava 2eur ja vihreä  5eur.)
5 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Oi miten kauniita lasiesineitä. Tuommoiset alimman kuvan pienet astiat meilläkin oli lapsuudessani.

Kirppisrakkautta Eeva kirjoitti...

Vau, upeita löytöjä! Koronatilanteen huononeminen on kamalaa - pelko kalvaa. Toivottavasti tilanne kääntyy pian paremmaksi!

Jens kirjoitti...

Onpa hienot löydöt! Ihanaa, että silti päivität blogia vaikka tilanne onkin raskas. Tämän lukeminen ilahduttaa aina. Viimeisimmistä etenkin henkariasiasta tunnistin itseni, lähestulkoon identtinen kokoelma löytyy!

katjuska kirjoitti...

Jep, alkaa olla aikalailla paukut loppu, eristäytymistä ja työmaalla hullunmyllyä. Kiva, kun olet taas postannut :)

Marja-Leena kirjoitti...

Hei, sinulla on kiva blogi. Aina joskus eksyn tänne. Sen verran pitää korjata, että tuo vihreä ihana Tamara Aladinin maljakko on nimeltään Kleopatra. Nyt en numerotunnusta muista. Keräilen niitä ja yhteensä Kleopatroja on 20 eri mallia. Itse jouduin tuosta mallista maksamaan jo vuosia, vuosia sitten 80,-.