"NYKYPÄIVÄÄ EI OLISI ILMAN MENNEISYYTTÄ, JA IHMINEN ILMAN MUISTOJA ON RUTIKÖYHÄ"

26. toukokuuta 2020

Paluuta normaalimpaan

Kaksi kuukautta kotona kökkimistä takana, ihmeen nopeasti aika kuitenkin meni. Yleisfiilis oli kyllä aika alakuloinen ja odottava, ja tuli katseltua varmaankin jo liikaakin koronauutisointia.
Nyt näyttää paremmalta, ja on uskaltautunut jo käydä vähän muuallakin kuin lähikaupassa kun kirpputoritkin vilkastuvat ja suljettuna olleet alkavat vähitellen aukaisemaan oviaan. Joillekin aika on ollut kuolinisku, ja on pitänyt laittaa lappu luukulle pysyvästi. Joutuu tässä itsekin miettimään missä jatkossa voisi myydä tarpeetonta tavaraa kun vakkaripaikka lopetti. Peräkonttikirppiksetkin on tältä kesältä peruttu. Jospa syksyllä Siivouspäivä edes voisi toteutua. Vai ollaanko silloin toisessa aallossa?

Muistatteko nämä huumoritaulut 70-luvulta? "Hätätilantessa riko lasi." Tuli sellainen ahaa-elämys kun näin tämän kierrätyskeskuksessa ja pitihän se ostaa.
Pullonkorkinavaajan lisäksi on ollut ainakin tauluja joissa lasin alla on savuke ja tulitikut.


Mukavia kevätpäiviä, ihanaa kun lämpöä on vihdoin tullut ja saa laittaa ulkokukkia ja pihaa kuntoon!

3 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Meillä oli lapsuuteni kesämökillä tuollainen pullonkorkin avaajataulu. 😊 Hyviä muistoja...

Unknown kirjoitti...

Meilläkin taisi tuommoinen olla kotona!

Unknown kirjoitti...

Jännä kun ei kommentit tule läpi. Kirjoittelin aikaa sitten tähän postaukseen sionulle tietoja Matti Hokkanen Co:sta, näiden tekijästä ja myyjästä. Nyt olen myös kirjoittanut firman historiikkia keski-Suomen museoon. Voin lähettää sinullekin jos haluat. Mutta nämä kommenttini ilmeisesti menevät jonnekin roskaposteihin....
t. Heidi