"NYKYPÄIVÄÄ EI OLISI ILMAN MENNEISYYTTÄ, JA IHMINEN ILMAN MUISTOJA ON RUTIKÖYHÄ"

30. marraskuuta 2018

Tonttujoukkoa

Tässä on tonttujoukko jonka olen tänä vuonna löytänyt, kotimaisia Weisteen tonttuja. Yhden pohjassa on tarra jossa lukee Handmade in Finland. Onkohan näitä tehty sarjatyönä jakaen työvaiheita, vai yksi henkilö näprännyt alusta loppuun aina yhden tontun? 

 Eivät maksa paljon tavallisilla kirpputoreilla nämä tontut, yksi oli ilmaislootasta ja kallein oli euron. Nuorempi väki ei näiden päälle ymmärrä. Minun mielestä ovat ihanimpia vanhoja joulukoristeita. 


Ja sitten on Hän.
Olen etsinyt sinua monta vuotta. Olet ihan samanlainen kuin se tonttu jolla leikin lapsena.
 Leikin sinulla kuin nukella, kampasin partaasi, letitin sitä, taisin jopa vähän leikelläkin sitä. Laitoin juuttisäkkiisi pieniä tavaroita, koristelin kädessäsi olevaa pikkukuusta. Köpöttelit menemään pöydällä ja tapasit leikeissäni muita tonttuja.
Kiitos että löysin sinut, ja palautit mieleeni mukavan muiston lapsuuden jouluista!


4 kommenttia:

gunagolu kirjoitti...

Ihania tonttuja olet löytänyt ja todella edullisestikin vielä. Pakko kuitenkin sanoa, että jälleen kerran ei saa yleistää, ettei nuorempi väki ymmärrä näiden päälle. Siskoni (23v) ja minä (31v) ollaan jo monta vuotta keräilty näitä tonttuja ja tartutettu sama tonttubuumi moneen muuhun ikäiseemme. Monikaan meidän ikäinen ei halua luopua näistä tontuista, koska niistä tulee mummola mieleen <3 Ihanaa joulun odotusta!

Kirppisrakkautta Eeva kirjoitti...

Ihanaa, että vanha tonttututtavuus löytyi!

katjuska kirjoitti...

Voih <3 vanhempien luona on näitä kaksi... joilta meikäläinen on lapsena painellut naamat ruttuun ;(

Mamma A. kirjoitti...

Ihania <3!Nuita Weisteen tonttuja en ole onnistunut löytämään ja facebookissa niiden hinta nousee hirmu korkeaksi...Minusta kaikki vanhat koristeet on paljon kiinnostavampia kuin uudet blingblingit niiden sielukkuuden takia:)