"NYKYPÄIVÄÄ EI OLISI ILMAN MENNEISYYTTÄ, JA IHMINEN ILMAN MUISTOJA ON RUTIKÖYHÄ"

13. marraskuuta 2014

Vielä kerran säkenöivää eleganssia


 Nanson Revontuli-vaatteet ovat jo kaupoista myyty loppuun, mutta vielä pääsee asian tiimoilla fiilistelemään Tampereen Vapriikissa Revontuli - Säkenöivää eleganssia Pohjolasta -näyttelyssä.
Esillä on nelisenkymmentä Revontuli-asua, muotikuvia, esitteitä ja mallipiirroksia. Ehtii käymään vaikka vasta ensi kesänä, näyttely on avoinna elokuun puoliväliin 2015. Aiheesta on ilmestynyt myös kirja (näyttelyjulkaisu), jossa on lyhyesti ja ytimekkäästi kerrottu Revontulen tarina. Pääpaino kirjassa onkin runsaassa kuvituksessa ja kuoseista että vaatteista kerrotaan hyvin. Tekstit ovat sekä suomeksi että englanniksi.
Kirjan hinta n. 20eur, myynnissä myös kirjakaupoissa ja netin kautta, esim. Adlibris.Revontuli plyyshimekko "Lumikukka" Me Naiset 1969
(Paitapuseromekko lakkanailonia Team Oy)
Mitä tykkäsitte tästä Revontulien uudelleen nostosta ? Floppi vai toppi ?

Minusta vaatteet olivat kauniita ja olisin voinut käyttää vaikka mitä, mutta se hinta !
Lopulta raaskin ostaa vain yhden (ja senkin 70% alella), Noitarumpu kuosisen oloasumekon. Siitä tuli kuitenkin floppi pesussa, kankaassa oli viimeistelyvirhe ja värit levisivät niin että valkoisista osista tuli harmaita. Toki sain hyvän korvauksen tuotteesta, mutta en uutta tilalle, koska olivat jo loppu : (

Mutta lisää vain näitä vanhoja kuoseja tuotantoon, 70-luvultakin löytyy monta mehevää kuosia aamutakkeihin ja yöpaitoihin.


Linkit:  Yle uutiset Tampere (sisältää videon näyttelystä)
             Blogi Sikses kiva paikka (kuvia näyttelystä)

1 kommentti:

Päivi kirjoitti...

Upeita ovat, kyllä kelpaisi mullekin!