"NYKYPÄIVÄÄ EI OLISI ILMAN MENNEISYYTTÄ, JA IHMINEN ILMAN MUISTOJA ON RUTIKÖYHÄ"

28. kesäkuuta 2009

Lomapäivän menovinkki lapsiperheelle
Tämän päivän retkeilykohteemme oli Launeen perhepuisto Lahdessa.

Siellä on esim. liikennepuisto, huisia liukumäkiä ja kiipeilytelineitä, kahluuallas ja puro jossa voi uittaa veneitä, puinen linna vallihautoineen.

Tekemistä monen ikäisille lapsille. Kevyesti menee useampikin tunti.

Avoinna maanantaista perjantaihin klo 9.00 - 19.00 sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 10.00 - 16.00. Kaarikatu 26, Lahti.

Sisäänpääsymaksua ei ole.


Alueella ei ole kuin kioskipalveluja, joten omat eväät mukaan !


5 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Launeen perhepuisto on kyllä upea juttu! Töissäkin on siellä tullut oltua, tosin vuonna kivi ja keppi. Läheinen kotieläinpiha on toinen meidän lasten suosikki. Se vaan taitaa sulkea ovensa heinäkuuksi :(

n i n n u kirjoitti...

Kotieläinpiha on tänä kesänä ollut irvikuva, vain lehmä, kolme lammasta ja kaneja ulkona. Ihan surkea juttu, lapset siellä hyppelee tyhjiltä aitauksilta toiselle ja kyselee missä eläimet ?

Katja kirjoitti...

No hyvä ettei olla lähdetty käymään siellä kotieläinpihalla. Pettymys olis ollut.

Marika kirjoitti...

Perhepuisto on huippu paikka, vaikka asumme samassa kaupungissa ja suht usein tuolla käymme, niin aina vaan lapsilla on siellä hauskaa.

Kotieläinpiha on kyllä tänä vuonna vähäeläiminen =( Mutta se johtuu siitä, että navetta on käyttökiellossa koska katto on niin huonossa kunnossa, eikä kaupunki ole antanut rahaa sen korjaamiseen. Joten sinne ei ole voitu ottaa eläimiä.

Sokrutin kirjoitti...

Tuonne täytyy suunnata kun mennään ohi!! KIITOS vinkistä!