"NYKYPÄIVÄÄ EI OLISI ILMAN MENNEISYYTTÄ, JA IHMINEN ILMAN MUISTOJA ON RUTIKÖYHÄ"

10. maaliskuuta 2009

Perunakattila pöytään


Kauniisti koristellut ja iloisenväriset emalikattilat ovat sopineet hyvin tarjoiluastioiksi. Ruuantekemiseen taas huonosti, koska palavat niin herkästi pohjaan ja ottavat huonosti
kulumaa ja kolhuja vastaan.Wärtsilän Rondo- kasari ja kattila.Auringonkukka.
Kansi puuttuu valitettavasti. Tälle kattilalle pitäisi ehkä löytää arvoisensa paikka sisätiloista, nyt on kesät talvet parvekkeella... kesäisin laitan siihen jonkun kesäkukan.


Villiruusu- sarjan kattila, 70-luvun loppupuolelta.
Kattila maksoi Kierrätyskeskuksessa 1e.


Jos jonkun niin tämän Tomulan Vegeta kattilan haluaisin löytää edullisena.
*Muoks.* On löytynyt, tässä.


Yllä oleva kuva tästä
MTV3:sen Uniikki-ohjelman arkikkelista.

6 kommenttia:

S kirjoitti...

Kadehdittavan kauniita kattiloita.

Marika kirjoitti...

Ihania. Kun olin lapsi, meillä kotona oli punainen niiiin kaunis kattila, jossa tehtiin aina lauantaisin popcorneja. En edes muistanut koko kattilaa, paitsi nyt kun näin nämä kuvat. Pitääkin selvittää onko se vielä tallessa.

Heidi kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa täällä vierailen ja voihan KÄÄK mitä täältä löytyykään! Tuo vegekattila...Olen löytänyt meidän mökin aitasta tuommoisen muutama vuosi sitten ja jo silloin pidin sitä lähes kalleimpana aarteenani koska se on niin hauskannäköinen kattila :)No viime kesänä mies oli kokkaillut mökillä ja ottanut tuon kattilan käyttöön ja polttanut sen ihan mustaksi nuotiolla, eikä edes tunnustanut kunnes aloin kyselemään kattilan perään...Siellä se nyt mökin kuistilla on palaneena, näinköhän sitä enää voi edes pelastaa. Jostain ohjelmasta bongasin tuon kattilan ja miehellekin ihmettelin että onkohan tuo nyt joku suosittukin kattila.

Anonyymi kirjoitti...

Omistan 2 Vegetaa,mutta harmikseni kannet ovat hävinneet jonnekin.Kattilat ovat käytössä,pääasiassa perunankeitto kattiloina.

Katri kirjoitti...

Mahtavia kattiloita. =)

Bullukat kirjoitti...

Olen kyllä kateellinen, kun noin halvalla olet kattilan saanut. Muistan nuo lapsuudenkodista ja kaikesta retrosta pitävänä itsellekin haluaisin.