"NYKYPÄIVÄÄ EI OLISI ILMAN MENNEISYYTTÄ, JA IHMINEN ILMAN MUISTOJA ON RUTIKÖYHÄ"

2. kesäkuuta 2010

ArvontaaArvontaan voivat osallistua lukijapaneelin jäsenet, ilmoita halukkuutesi kommenttilootaan.
Kerro samalla mistä/mitä kautta olet löytänyt blogini ja kauanko olet seurannut mukana.
Juttutoiveita voi myös esittää !

Ajattelin arpoa joka palkinnon erikseen niitä haluaville, eli ilmoita myös minkä palkinnon haluaisit voittaa.

Kiitos kaikille blogin seuraajille, 70-luku rocks !


1. Kirja Material World-uusia tapoja käyttää kankaita kotona.Kirjan esittelyn voi lukea täältä.
2. Marimekon Unikko patalaput 2kpl ja Kanteleen kutsu keittiöpyyhe.
3. Apukassi ja vetoketjupussukka, ommeltu kierrätyskankaista.

Arvonta 11.6. illalla.
Julkisuudesta:
Blogin myötä olen saanut haastattelupyyntöjä eri lehtiin, televisio-ohjelmaan.

Mutta en ihmettele miksi näin, onhan toimittajien helppo napata kiinnostavia henkilöitä ja aiheita juuri blogeista, joissa liikutaan mitä erilaisempien harrastusten parissa.

Koen olevani ”vain” tavallinen 70-luku blogin kirjoittaja ja ei ole tarvetta hirveästi tuoda itseään sen enemmän julki, eikä avata kotiaan televisiokameroille.

Tämä on ihan hyvä tilanne näin, olla tuntematon, ainakin suurimmalle osalle porukkaa.
 


59 kommenttia:

Fera kirjoitti...

Minä hölmä osallistuin jo edellisessä postauksessa arvontaan. sitä se teettää kun yötä myöten ihastelee blogeissa kun päivisin ei ehdi =D
Juttutoiveita itsellä olis 70 sisustus ja vaatetus sekä lasten leluideoita, kaavoja tms. kaikki uudisjulkaisuvinkit on olleet loistavia! mm hackmanin kesäkattilat haettiin heti kun vaan myyntiin ilmestyivät ;)
Löysin blogiisi kai jonkun toisen blogin linkittämänä, mutten kyllä muista mistä. Seuraillut olen vähemmän aktiivisesti varmaan vuoden, nykyään aktiivisesti käyn juttuja lukemassa.
Niin ja jos arvontaan nyt osallistuisin niin tuo kirja eniten viehättäis, juurikin noiden kankaiden käytön takia ;)

Tintti08 kirjoitti...

Osallistun arvontaan =)! Palkinto 1 eli kirja miellyttäisi eniten.

Eksyin blogillesi muistaakseni, kun googlasin 70 -luvun äitiyspakkauksen makuupusseja. Olitkin blogannut niistä helmikuussa -09. Siitä lähtien olen blogissasi vieraillut, ensin harvakseltaan ja nykyään lähes päivittäin. Tässä onkin hyvä tilaisuus kiittää mielenkiintoisesta ja antoisasta blogista, keep up the goog work!

BellaGodiva kirjoitti...

Itse asiassa kaverini suositteli tätä sivua kaksi vuota tai vuosi sitten, kun tiesi minun hulluuteni 70-lukuun, en tiennyt että on olemassa muitakin ja asiaan vielä enemmän perehtyneitä. Ihastuin blogiisi silloin täysin. Tuntui, että olisin itse ollut 70-luvulla. Kaikkia ihania 70-luvun tavaroita, kuvia, tarinoita. Kaikkea mitä ikinä 70-luvusta voikkaan olla. Minä tykkään tästä blogista kovastikkin. En nykyään jaksa päivittäin seurata, koska pyrin aika ajoin välttelemään koneella liiallista olemista. Mutta Niin ihana on tämä blogi! :)

Unikuu kirjoitti...

kirja olisi mieluinen.

en muista minkä blogin kautta löysin blogisi ja en sitäkään kuinka kauan olen seurannut juttujasi. pidän tyylistäsi ja seuraan mielelläni löytöjäsi ja vinkkejä. jatka vaan samallai.

BellaGodiva kirjoitti...

Niin joo ja osallistun arvontaan ja jos onni suosii minua tahtoisin saada tuon kirjan:)

Arktinen yksinhuoltaja kirjoitti...

Lukenut olen viime kesästä asti ja tänne löysin alunperin jostain toisesta blogista.

Palkinnoista nro 1 olisi mullekin mieluisin.

Sari - MrsAgatha kirjoitti...

Tottakai mukaan! Ja palkinto nro 3 olisi mulle mieluisin! =)

Mä taisin löytää jostain toisesta blogista tänne, en vaan muista mistä...

Juttutoiveita ei ole, jatka samaan malliin! =D

Anu kirjoitti...

Olen pörrännyt aktiivisesti blogissasi ehkä noin vuoden päivät. Aktiivisuus tarkoittaa sitä, että tulen tänne heti, kun uusi juttu ilmestyy.
Olen suuri 70 -luvun ystävä ja sen ajan lapsi. Rakastan vahvoja värejä ja sitä kaikkea iloa mikä silloin pursusi niin tekstiileissä kuin sisustuksessa. Täällä sinun blogissasi saan uppoutua muistoihin. Pidän kaikesta siitä mistä kirjoitat!!!

Haluaisin ottaa osaa palkinto nro 3:n arvontaan. Syynä on se, että minun kotonani oli tuosta laivakankaasta tehdyt verhot 70-luvulla. Siellä ne olivat lastenhuoneessa. Muistoja, muistoja,..

romunen kirjoitti...

Itse löysin blogisi aikanaan siskoni vinkkauksesta--kuulemma minun näköisiäni juttua-- ja niinhän täällä oli!

Kaikki palkinnot näyttävät tasapuolisen houkuttelevilta ja 1 ja 3 vaihtoehdot näyttävät saaneen (ainakin vielä tällä hetkellä) eniten kannatusta, niin minä osallistuisin sitten mielelläni 2 palkinnon arvontaan..

Nimetön kirjoitti...

En yhtään ihmettele, että olet saanut blogisi myötä haastattelu pyyntöä. Onhan blogisi hyvin tehty ja olet todella aiheeseen panostanut. Itse en ole 70-luvun "keräilijä", koska olen 80-luvun lapsi. Mutta aivan hurahtanut blogiisi :)
Täällä on aina mukava visitoida. Hyvää kesää!

Anni kirjoitti...

Osallistun arvontaan ja kirja eli 1 palkinto kiinnostaa! :)

Taisi mennä niin, että sie törmäsit ekana miun blogiin ja jätit kommenttia. Sitä kautta löysin sitten ihanan 70-lukusi. Tykkään, vaikka 80-luvun lapsi ite oonkii. :) Ahkerasti täällä on tullut vierailtua nyt nelisen kuukautta, saman verran mitä itse omaa blogia on tullut kirjoiteltua. Vanhojakin juttuja on tullut lueskeltua, pitää ottaa muut lukijat kiinni ;)

Hannele kirjoitti...

Iloisin mielin osallistun nro3 palkinnon arvontaan.

Ja en nyt tarkkaan muista miten tänne eksyin; oisinkohan googlettanut jotain 70lukulaista/retroa juttua.

Enkä kyllä aikaakaan muista, mutta sanoisinko että ainakin vuoden verran, jollen kaksikin.

Kummitustalon Stella kirjoitti...

Terve. Varmaan vuoden pari olen blogiasi seuraillut ja eksyin kyytiin jonkun toisen blogin kautta.

Itse olen tykännyt nippelitiedoista, kuten jonkun tietyn kuosin, suunnittelijan tai tehtaan tarinoista. Oikea 70-luku kiinnostaa uustuotantoa enemmän. Poiminnat vanhoista lehdistä on erityisen kivoja.

Kirjapalkinto voisi sopia meidän hyllyyn ;)

Saana kirjoitti...

Eka palkinto olisi tosi kiva.

Olen seurannut blogiasi jo Vauvan blogista lähtien. Samanlaisista 70-luvun jutuista ollaan kiinnostuttu, niin on kiva lueskella samanhenkisen juttuja.

Kirsi kirjoitti...

Löysin tänne blogini lukijan blogilistan kautta ja hyvin olen näissä väreissä viihtynyt, vaikken varsinaisesti retroilija olekaan. Taitaa tuo palkinto 1 olla houkuttelevin:)

Irmeli Ikinuori kirjoitti...

Arvonnassa mukana! Osallistuisin palkinnon numero 3 arvontaan, se olisi allekirjoittaneelle hyödyllisin paketti :)

Vielä kun muistaisin miten kauan blogiasi olen seurannut, ja mistä sen löysin. Sen tiedän että seurasin sitä jonkin aikaa ennenkuin aloitin omani. Veikkaisin että keskustelupalstoilla on palstaasi suositeltu ja sieltä hyppäsin mukaan.

Minulla ei erikoisempia toiveita blogille ole, olen saanut paljon uutta tietoa kauttasi monista eri astioista ja tavaroista :) Kiitos sinulle hienosta ja kattavasta blogista :)

Tiia kirjoitti...

Arvonnassa mukana ja palkinto nro 1 olisi kaikista kivoin :)

Löysin blogisi muutama kuukausi sitten, kun googletin tietoa 70-lukulaisista vauvan makuupusseista. Ja siitä lähtien aktiivinen seurailija, sillä 70-luku todellakin rocks! ;)

Maritz kirjoitti...

Palkinto 2. ois mieluinen. Löysin joskus tänne jostain toisesta blogista. En kyllä muista mistä.

Kikka kirjoitti...

Seurannut blogiasi vauva-ajoista lähtien.

Minut tänne tuo ihastukseni 70-luvun tavaroihin ja tekstiileihin.
Jatka vaan samaan malliin.

Voittoa nro. 3 lähden tavoittelemaan.

Mantelikakku kirjoitti...

en muista mitä kautta blogiisi päädyin, varmasti jonkun toisen blogin kautta, ja pitkään olen seurannut...vuosi reilu....ei vanha muista:)...itse olen syntynyt-68, eli 70-luku niiiiin tuttua, nostalgiaa....pidän tosi paljon kirjoituksistasi ja laajasta ajan ilmiöiden käsittelystä! kiitos ! juu, ja jos kirjan arvontaan osallistuisin!

joponen kirjoitti...

Osallistun palkinto nr.3 arvontaan.

Olen lukenu blogiasi jo pitkään ja aikoinaan löysin kun googlasin 70lukua... Kiva blogi on. Jatka samoilla linjoilla

:)

Maikki kirjoitti...

Osalllistuisin ensimmäisen palkinnon arvontaan! Olen seuraillut ja ihastellut blogiasi vajaan vuoden verran. Ihmettelen ja ihastelen kirppislöytöjäsi, miten voit löytää noin paljon, erityisesti kankaita, joita itsekin metsästelen! Miten löysin sivuillesi, on hämärän peitossa...

Mimura kirjoitti...

Arvonnassa mukana! Ja eniten kiinnostaisi tuo nro 2.
Hirmuisen vaikeaa on koittaa muistaa miloin olen alkanut blogiasi seurailemaan. Kerkesin seuraamaan tätä jo ennen lukijaksi ryhtymistä hyvän aikaa.
Täältä saa inspiraatiota ja tietoa (itse kun olen hyvästi 80-luvun lapsi). Tykkään lukea myös löydöistäsi.
Kiitos ja jatka samalla mallilla! :)

Purnukka kirjoitti...

1 olisi mieluisa. :)
Löysin tänne sattumalta ja koukkuun jäin. :)

kiala kirjoitti...

Osallistun toki arvontaan, 2. kiinnostaisi eniten.
Löysin blogiisi jostain toisesta blogista. Olen ollut mukana vasta muutaman viikon ja kaikki kiinnostaa :)

milla kirjoitti...

Löysin blogiin varmaankin jonkun toisen blogin kautta. Jonkun aikaa ehdin seurata jo vauvan puolella ennekuin kaikki siirtyi tänne.

Mieluisin voitto olisi 2. Marimekon Unikko patalaput 2kpl ja Kanteleen kutsu keittiöpyyhe. kun pyyhkeitä on jo 2kpl omasta takaa.

Kerttu kirjoitti...

Bongasin blogisi muistaakseni ihan googlen kuvahaun kautta, kuten monet muutkin blogit mitä seuraan. Aktiivisesti olen tainnut blogiasi lueskella ainakin puolivuotta jollen enmmänkin, ei voi muistaa :)
Mielenkiintoisimpia ovat käsityöaiheiset osiot, kankaat, kirpputori löydöt (vaikka sitten itseä harmittaakin kun ei muka itse koskaan löydä mitään kivaa) ja toki kaikki sisustus jutut myös koska meillekkin kummasti pukkaa 70luvun kamaa aina jostakin :D
Palkinnoista mieluisin olisi 1, eli tuo kirja koska kaapit ja laatikot pursuaa vanhoja kankaita enkä mä millään viitsi ommella tytölle 200 erikuosista hellemekkoa :D

pikkukuukuu kirjoitti...

Osallistun arvontaan, mieluisin olisi tuo kirjapalkinto. Olen seurannut blogiasi sillointällöin n. vuoden verran, ja aktiivisesti muutaman kuukauden. Blogisi löysin jonkun toisen blogin blogilinkin takaa.
Minuakin viehättäisi 70-lukulaiset lelujutut, mutta ilolla olen lukenut juttusi, aiheesta kuin aiheesta. Jatka samaan malliin, tämä on aivan mahtava blogi!

Edla kirjoitti...

MUKANA! :)
Olen seurannut blogiasi varmasti melkolailla alumetreiltä. Ensin oman vanhan blogini sivusta aina klikkailin tänne ja nyt kun bloggerissa niin olen liittynyt samalla lukijaksi.
Täällä on vain niin paljon minua kiinnostavista asioista ja ilmiöistä juttua. Siksi palaan aina katsomaan että mitä nyt on löytynyt.

Kiitos, monia muistoja muistunut mieleen tätä kautta :)

3. Eli Kassi/pussukka palkinto kaikkein mieluinen

Johanna kirjoitti...

Uusi lukijasi ilmoittautuu mukaan arvontaan! Palkinto 2 olisi meille sopivin.

Blogiasi olen lukenut jo pitemmän aikaa, mutta harvemmin tulee kirjoitettua mitään. Löysin blogisi muistaakseni jonkin toisen blogin kautta.

airamanna kirjoitti...

Osallistun arvontaan!
Olen ollut blogisi lukija jo kauan, vauvalehden blogin joskus löysin ja koukkuun jäin!
Mieluisin palkinto olisi nro 3

Mindianna kirjoitti...

Vauvan nettisivuilta asti olen lukenut blogiasi. Mukava katsella, mitä tavaroita ja kankaita muistan omasta lapsuudestani.

Kolmospalkinnon arvontaan osallistun.

Susanna kirjoitti...

Mitenkään en pysty muistamaan, miten tänne alunperin saavuin, mutta olen seurannut jatkuvasti siitä saakka. Saattaa olla, että äitiyspakkauksen makuupusseja guuglatessani tämän löysin.

Blogisi on siksi erinomainen, että sillä on tiivis teema, ja vaikka voisi luulla 70-luvun kolutun läpi jo ihan tyystin, niin aina sinulla vaan on mielenkiintoisia uusia juttuja jaettavaksi. Blogimaailman ehdotonta parhaimmistoa.

Ja sen ekan palkinnon arvontaan voisin osallistua. Kiitos! :)

japanikko kirjoitti...

Osallistun arvontaan nro 3.
Ihastuin suomalaisiin tekstiiliin noin vuosi sitten ja googelin kautta löysin tämän mahtavan blogin! Sain paljon tietoja Sinulta :) Kiitoksia kaikista töistä!

Hanne kirjoitti...

Haluan osallistua arvontaan, palkinto 2 olisi mieleisin :).

"Eksyin" blogiisi jonkin toisen blogin kautta ja aktiivisesti olen juttujasi seurannut ainakin vuoden verran.

Jasupo kirjoitti...

Osallistun myös arvontaan. Ensimmäiselle palkinnolle eli kirjalle olisi käyttöä.

Olen seurannut blogiasi ikuisuuden. En edes muista koska aloitin, mutta eikö sinulla ollut blogi jo vauva-lehden puolella. Olen nauttinut tavattomasti arkisten esineiden esittelyistäsi. Moni tuttu esine on saanut nimen tai tekijän kauttasi.

pikkupikkuriikki kirjoitti...

2 palkinnon arvontaan osallistun ja vuoden verran ainakin olen blogiasi seurannut..löysin tänne ystäväni blogilistan kautta ennen oman blogini perustamista..eniten olen tykännyt "tietoiskuista" käsittelee ne sitten kankaita, tavaroita tai mitävaan 70-luvulta, hienoa kun jaksat tietoa etsiä ja koota ja tuot sen sitten meille muillekin tänne nähtäväksi...

Ansku kirjoitti...

Miä osallistuisin palkinnon nro 1 arvontaan! :)

Olen varmaan vähän yli vuoden seuraillut mielenkiinnolla kaikkea hauskaa täällä. Eksyin muistaakseni jonkun toisen blogin kautta ihan vain vahingossa. Iloinen vahinko! :)

Nimetön kirjoitti...

Löysin blogini toisen blogin (Japanikko) kautta 3pv sitten ja olen jo ihan koukussa vaikka kaikkia juttuja ei ole kerennyt käydä läpii...
70-luvun lapsi itsekin olen ja tosi tykästynyt väreihin;)
Upea blogi!
Arvonnassa kiinnosta se kirja;)

eee kirjoitti...

Hei! Olen jokusen kuukauden lueskellut, ja muistaakseni googlettamalla jotain 70-luvusta sattumalta päädyin blogiisi. Minua viehättäisi eniten kakkospalkinto.

Katja kirjoitti...

Kiitos Ninnu blogistasi. Olen tainnut seurailla alusta asti kun 70-luvun lapsena tuo aikakausi muistoineen kiinnostaa.
Arvontaan osallistun tottakai. palkinnoista ne patalaput ja keittiöpyyhe olis mieluisin. Itse kun jäin ilman tuota sinistä pyyhettä.

Kata kirjoitti...

Mukaan arvontaan! En muista yhtään mistä löysin blogisi, saattoi olla Google Readerin suosituksista. Joka tapauksessa olen lukenut blogiasi nyt puolisen vuotta ja tykkään kovin! Palkinnoista eniten ihastuttaa numero 1.

*marjuska* kirjoitti...

Minä kans haluan mukaan! Palkinnoista 1 ja 3 on mieluisimmat.

Löysin blogisi jotain retroa kuukkelilla etsiessäni ja nyt oman blogin pitämisen myötä olen vieraillut täällä säännöllisesti kohta vuoden.

Tykkään jutuistasi ja tyylistäsi. Täällä oppii aina jotain vanhaa :-)

Outi ♥ kirjoitti...

Arvonnassa mukana ja 2.palkinto kiinnostaisi.

Olen kulkeutunut blogiisi jostain toisesta blogista aikoinaan. Olen lukenut blogiasi useamman kuukauden, en muista tarkalleen. Viime vuonna jossain vaiheessa tänne eksyin. :)

Meeri kirjoitti...

Osallistun. Kaikki palkinnot on kivoja, mutta ehkä eniten kiinnostaa kuitenkin palkinto nro 1, eli tuo kirja.
Lukijanasi olen ollut ehkä n. puoli vuotta, sitä ennen vierailin satunnaisemmin. Käyn aina katsomassa kun näen että olet päivitellyt. Semmoista aikamatkailua omaan lapsuuteen koen blogissasi vieraillessani.
Kiitokset kivasta, erilaisesta blogistasi.

SA kirjoitti...

Blogisi on ensimmäisiä blogeja joita aloin suraamaan. jonkun toisen blogista tänne eksyin. Noin vuoden olen lukenut tätä.

palkinnoista 2 olisi mieleisin=)

Matleena kirjoitti...

Totta kai haluan mukaan arvontaan! ;) Ja palkinto n:o 3 olisi oikein mieleinen! Sitä en kyllä ollenkaan muista, miten tänne löysin! :o Mutta poikkeilen aina silloin tällöin katsomassa, mitä mukavia muistoja nyt tulee mieleeni esittelimistäsi tavaroista. Minähän olen elänyt 70-luvulla jo aikuisen naisen elämää ja lapsenikin ovat 70-lukulaisia.

Liina kirjoitti...

En enää muista mitä kautta blogisi löysin, koska siitä on jo sen verran aikaa, mutta heti jäin koukkuun!

Olen itsekin 70-luvun lapsi ja nostalgia tunnelmointia tämä sinun blogisi seuraaminen on.

Ihastuksissani ihmettelen joka kerta sinun asiantuntijuuttasi ja taustatietojesi määrä kaikista löydöistäsi!

Osallistun 1. palkinnon, eli kirjan arvontaan.

Unknown kirjoitti...

En edes muista miten tänne löysin, heti ihastuin nostalgisuuteen kun itsekin 70-luvun tavaraa (lähinnä kankaita ja leluja) haalin kirpuilta!
Muutamia vuosia ainakin lukenut:)
Iso kiitos sulle kivoista jutuista...

Ja toki arvontaan, kirja vaikuttaa mielenkiintoiselta!

Vintage kirjoitti...

Osallistun arvontaan ja palkintotoiveeni on nro 1 eli kirja:).
Löysin blogisi joitakin kuukausia -vuosi sitten toisen blogin kautta. Ihastuneena 70-luvun lapsena olen seurannut nostalgisia postauksiasi aina kun uuden postauksen kuva on ilmestynyt blogini Suosikkeihin:).
Jatka vain samaan malliin, en ole jäänyt kaipaamaan mitään lisää.

Emmi kirjoitti...

Osallistun toisen palkinnon arvontaa eli patalaput ja liina. Löysin blogiisi juurikin äsken toisen käsityöblogisi kautta :)

p.s. Voitit minun blogini arvonassa palkinnon :)

Pullopostia kirjoitti...

Osallistun arvontaan! Palkinto 2 tai 3 kiinnostaa, pidän peukkuja...

Mia kirjoitti...

Mukaan toki! :)
Minä olen seurannut blogiasi ihan alusta saakka, sieltä vauvablogin ajoilta. Ihanaa luettavaa, 70-luku on niin lähellä sydäntä.

n i n n u kirjoitti...

Mukavia kommentteja !

Niin se aika tekee tepposet, monet ovat kertoneet seuranneensa jo parin vuoden ajan, kun blogini täytti helmikuussa vasta vuoden täällä blogspotissa :)

Vauva-lehden puolella aloitin kesällä 08, mutta se oli hyvin pienimuotoista silloin. Sitten kun siellä tuli uusi blogipohja ja kaikki blogistit tuli tänne niin lähti tääkin.
Kiva huomata että niistäkin ajoista on vielä lukijoita mukana.

Ompelujutut ja kaavat varmaankin jatkossa menee aika pitkälti tuonne ompelublogini puolelle, eli kannattaa sinne kurkistella. Siellä on myöskin kankaita kaappien kätköistä joita ei ole täällä nähty.

Anne S. kirjoitti...

Olen ollut lukija vasta vähän aikaa, seuranut blogia muutaman kuukauden. Ihanaa että löysin blogin, nyt onkin kiva kun saa lukea vanhojakin tekstejä, niissä riittää luettavaa! Aivan mahtavaa kun olet ottanut selvää niin perusteellisesti asioista joista kirjoitat. Hyvät kuvat, ihania muistoja :)Kiitos! Jos voittaisin, ottaisin tuon 3. palkinnon!

Suvi kirjoitti...

Blogiasi olen seurannut n. viime syksystä saakka. Lukijaksesi olen kirjautunut tänä keväänä. Blogiisi eksyin alunperin erään toisen blogin blogilistauksen kautta. Jos voittaisin arvonnassa, valitsisin palkinnon nro 3.

PaaPii kirjoitti...

Mukana arvonnassa! 1 palkinto olisi se mieleisin.

Blogiasi olen seurannut puolisen vuotta. Löytyi jonkun toisen blogin sivupalkin kautta.

Kuiske kirjoitti...

Ehdottomasti mukana!
Taisin alunpitäen noin vuosi sitten löytää blogisi jonkun toisen blogin linkkilistalta ja aina silloin tällöin tuli käytyä kurkkimassa. Lukemistoon blogi on päätynyt muutama kuukausi sitten. Kiitos mielenkiintoisista kirjoituksista ja ennenkaikkea kiinnostavista tiedoista mitä tuotteista olet löytänyt.

Eniten houkuttaisi palkinto Nro.2

Tintti kirjoitti...

En tiedä ehdinkö vielä arvontaan mukaan, mutta kokeillaan kuitenkin :-). Kirja olis kiva.

Löysin tänne JOkkemaan kautta.

Olen itsekin 70-luvun lapsi, mutta viettänyt lapsuuteni ulkomailla. En ole siis silloin kyllästynyt aikakauden tuotteisiin (tosin värimaailma ei ole omintani). Ihanan nostalgisia kuvia sinulla täällä.

Täytyy tulla takaisin.