"NYKYPÄIVÄÄ EI OLISI ILMAN MENNEISYYTTÄ, JA IHMINEN ILMAN MUISTOJA ON RUTIKÖYHÄ"

30. kesäkuuta 2010

Täällä ollaan


On ollut niin ihania ilmoja, että ei ole paljon koneella viitsinyt olla, pitkälti ulkoillessa menee päivät. Ja iltaisin sitten niitä kotihommia, jotka ei tekemälläkään lopu. Ja vielä ompelemista jossain välissä.

Miehellä piti alkaa tällä viikolla kesäloma, vaan ei voinut pitää taaskaan silloin kun luvattiin. Meidän kesälomareissu siirtyi siten ensi viikolle. Onneksi ei oltu varattu mitään etukäteen.

Mutta välillä sen ulkoilun lomassa ehtii käydä kirppareilla ja alennusmyynneissä, tottakai !Hassu juttu, juuri viime viikolla löysin tätä Tampellan kangasta eri värisenä, ja nyt löytyi ihana väri taas.

Olen tässä mietttinyt, että mitä ihmettä ovat nuo myrkkytomaatin näköiset, mutta nyt keksin, että taitavat olla ruusunkiulukoita.
Retrovauvat -kirja ollut moneen kertaan kirjastosta lainassa, ja nyt sain oman kappaleen.
Sokoksesta 70% alennuksella.
Kansikuva on muuten Suuri Käsityö- lehdestä 1/1977, jossa on ohjeet noihin vaatteisiin.

Nettishoppailua sen verran ehtinyt myös, että tämä pöllöpaita vei sydämen ! Liandlo.

2 kommenttia:

piitzi kirjoitti...

Huh heijjaa, tulipa luettua koko sun blogi läpi =) Löytyi sieltä kuvia itsellekkin tutuista lapsuuden asioista, kuten Agfajotain kamera, jolla kuvailin lapsena ja vihreä Upo-pyykinpesukone jollainen meillä oli aikoinaan. Myöskin Nalle-kuvioinen äippispakkauksen makuupussi on tuttu, sellaisessa mut kannettiin synnäriltä kotiin keväällä -78 ;)

n i n n u kirjoitti...

Oho, aikamoinen urakka !

Mun täytyis kanssa lukea taas, tarkastaa linkkien toimivuus ja katsoa jos siellä on jotain vanhentunutta tietoa tai lisättävää.