"NYKYPÄIVÄÄ EI OLISI ILMAN MENNEISYYTTÄ, JA IHMINEN ILMAN MUISTOJA ON RUTIKÖYHÄ"

11. maaliskuuta 2009

Purkki poikineen

Aarikan peltituotteet (purkit, tarjottimet, lasinaluset) olivat menestys 70-luvulla.
Kaija Aarikka kertoo, että hän halusi niitä tuotantoon koska peltipurkit ovat salaisuuksien kätköjä, niitä voi käyttää monenlaisiiin tarkoituksiin ja ovat iättömiä.


Olen napannut purkkeja kun kohdalle on sattunut hyväkuntoinen ja edullinen yksilö. Kalliit saaneet jäädä. Muutaman euron maksaisin vain isoista, ja pienistä vähemmän.
Kalleimmat on olleet oikealla olevat isot purkit jotka oli 2,50e/kpl.

Minusta tuntuu että näiden arvo on nousussa koko ajan.

Ihan kivoja väriläiskiä keittiössä, kaikki ei kyllä mahdu olemaan esillä.


5 kommenttia:

S kirjoitti...

Sulla on aivan ihania tavaroita, mutta ihemttelen kyllä mihin ihmeeseen saat kaiken ihanan mahtumaan? Tuntuu ettei meille mahtuis puoliakaan!

Saana kirjoitti...

Nuo Aarikkan purkit on aivan ihania. Ja purkkejahan ei voi olla koskaan liikaa. ;) Kaikenlaisiin purkkeihin ja purnukoihin on kiva kaikenlaista jemmata. Mä ainakin käytän kaikenlaisia kivoja purkkeja säilytykseen: erilaiset siemenet, ompelutarvikkeet, joulukoristeet, jne.

Itse keräsin aikaisemmin Arabian Pomona-purnukoita. Tai siis kerään kyllä vieläkin, mutta en ole aikapäiviin hankkinut, kun hinnat ovat mielestäni liian kovia nyt.

Nimetön kirjoitti...

Onpa ihania! Juu, aina kay niin, että kun keräilijoitä alkaa kertyä, hinnat nousevat ja sitten keräilysta menee maku. Kannattaa olla eturintamassa ja kerätä sita, mitä muut eivat viela kerää! Mitähän se nyt olisi?? Sinä olet saanut purnukat halvalla :)

Nimetön kirjoitti...

Just tänään kattelin kirpparilla noita pieniä purkkeja ja meinasin ostaa :) En raaskinnut kuitenkaan kun maksoi kirppis budjetilleni liikaa :( Ihania!

Nimetön kirjoitti...

Meiltä löytyy tuo samainen elokuvan katselu kone ja on mieheni vanha. Jäljellä useampi "filmikin" omat lapsemme 1998 & 2001 ovat tykänneet niita katsella