"NYKYPÄIVÄÄ EI OLISI ILMAN MENNEISYYTTÄ, JA IHMINEN ILMAN MUISTOJA ON RUTIKÖYHÄ"

31. heinäkuuta 2009

Lampunvarjostin retrohenkeenAnttilassa on nyt myynnissä onnistunut kopio 70-luvun riippuvalaisimesta.
Voisi ihan luulla vanhaksi jos ei tietäisi. Hinta 39,95e.
No minä jatkan kuitenkin niiden vanhojen etsimistä kirpputoreilta.


Kuva: netAnttila

10 kommenttia:

Marjuli kirjoitti...

Mulla oli just tollanen keltainen ja harmitti, kun serkku vei sen kun mummolaa tyhjennettiin. Nyt ajattelin ostaa oman vastaavan, on nuo vaan niin hienoja <3

Sjussu kirjoitti...

Iik, meillä roikkuu eteisessä just toi vihreä, vanha tosin, ei Anttilasta. :)

Mia kirjoitti...

Kiitti vinkistä, pitää varmaan tilata. ;)

S kirjoitti...

net.anttilasta en tilaa enää mitään, mutta myymälästä voisi käydä katselemassa...

Viivi kirjoitti...

Vautsi mitä kuvia ja ihanuuksia sulla täällä! Mulla on kans jo varastossa asti noita vanhoja varjostimia oottelemassa, ku ei vapaita paikkoja enää ole. Aikas söpöläisiä, mutta osa jakaa valon vähän huonosti..

Saana kirjoitti...

Mä olen kyllä ymmärtänyt niin, että Virvatuli tekee noita valaisimia juuri sen vanhan Livalin mallin mukaan. Livalihan ei käsittääkseni enää tee tuollaisia tavallisia kattovalaisimia. Virvatulellahan on mallistossa mm. Pata-riippuvalaisin, Käpy-valaisin ja Ristomatti Ratian December-valaisin.

Me käytiin juuri eilen ostamassa Kodin Ykkösestä kaksi tuollaista vihreää Ritu-valaisinta uuden kodin eteiseen. Kovasti pohdittiin, ostetaanko vihreät vai keltaiset, ja päädyttiin sitten noihin vihreisiin.
http://www.virvatuli.fi/tuoteperhe.php?kat_id=38#

BellaGodiva kirjoitti...

Nuo on aivan ihania lampunvarjostimia. Minua nyt harmittaa, kun tuollainen lampunvarjostin siis suoraan 70-luvulta roikkui minun ensimmäisen kämpän katossa, mutta enpä tajunnut kysyä silloiselta vuokra-isänältä, että oisinko saannut ottaa sen mukaan. Noh tosin tiedä mitä kirppari tuokaan vielä eteen!

Marjuli kirjoitti...

Kauhee, mun piti sanoo että MUMMOLLA oli tollanen eikä mulla :D

Anonyymi kirjoitti...

Minulla olisi tuollainen keltainen, aito 70-luvulta.Mitähän niitä maksettaisiin, voisin harkita myyntiä...

Tupu Pupuna kirjoitti...

Tosi kivat valaisimet, noin niinkuin uusiksi :) Voisinpa jopa harkita ostavani, jos olisi tarvetta. Minulla oli ekassa opiskelijakämpässä tuon tapaiset vihreä ja punainen ja niin harmittaa, kun jätin ne muuton yhteydessä asuntoon. Tyhmä minä :(
Vaatehuoneessa olisi laatikossa kolme kirkkaankeltaista retrovalaisinta, mutta en vaan ole saanut aikaiseksi laittaa kattoon :) Täytyypä napata kuva blogiin, kun ehtinee :)