"NYKYPÄIVÄÄ EI OLISI ILMAN MENNEISYYTTÄ, JA IHMINEN ILMAN MUISTOJA ON RUTIKÖYHÄ"

16. kesäkuuta 2009

Viikonlopulta ainakin


Minulla meinaa käydä vähän samoin kuin Ellillä, kirpputoriostokset päätyvät samantien käyttöön ja sitten en muistakaan mitä tuli ostettua.
Mutta näitä nyt ainakin on meille kotiutunut:


Plastex kakkukupu. 2e. Ensimmäinen kakkukupu muuten meidän huushollissa.

Tästäkään ei myyjä varmaan tiennyt mikä tuote kyseessä kun möi.
Wirkkalan Ultima Thule tuikku 50cent.Luppakorva hauveli 20cent. On niin suloinen että.
Samainen löytyy sinisenä Anttilan tavaraluettelosta 1976.Vanhoista kalenteripyyhkeistä en juurikaan välitä, mutta tämän jo aika huonokuntoisen halusin koska on syntymävuoteni pyyhe. 50cent.Tampellan vanha keittiöpyyhe "Duetto". 20cent.
Menee varmaankin jo sinne 60-luvun puolelle ?Pussilakana, oikein hyväkuntoinen, menee käyttöön sinällään. 2e.
Vaaleanpunaiset voikukat, hmmm..


9 kommenttia:

Jasupo kirjoitti...

Tämä sinun blogisi alkaa olla jo netin kiinnostavinta luettavaa. Siis tarkoitan sitä ihan oikeasti. En jaksa lukea näytöltä pitkään, joten lyhyehköt tekstit kiinnostavista esineistä ovat mielenkiintoisia. Ilahdun aina, kun näen, että blogissasi on uusi kirjoitus. Sitä paitsi olet antanut nimen monelle tutulle esineelle ja vanhempieni järkyttävän ruma, oranssi pallonmuotoinen kattolamppu alkaa kohta vaikuttaa ihan ok:lta. Ei vielä, mutta kohta.

kissantassu kirjoitti...

Pussilakana on niin ihana!!!

Sokrutin kirjoitti...

Hei muistuipa mieleeni.. äidillä on noita voikukka lakanoita keltaisilla kukilla :) Missähän nekin on, varmaan mökillä. Mä tykkäsin niistä lapsena. Se on sillon hyvä ostos jos käyttöön hukkuu ;)

zanne kirjoitti...

Ihania löytöjä taas!
Siihen pulmaan että tavarat kirppikseltä päätyvät vähän liian nopeasti käyttöön että eivät ehdi kuvaan, sekin ongelma minulla oli.
Mutta nyt olen ottanut tavaksi että heti kun kirppikseltä tulen, kippaan kassiin lattialle ja asettelen ne kuvaan, napsin kuvan tai pari, ja sitten vasta alan pestä, järjestellä, laittaa käyttöön.
Toimii!

Terveisin Zanne

Maippi kirjoitti...

Kakkukupu on niin soma :)

BellaGodiva kirjoitti...

Oih ihana on tuo voikukka pussilakana, meiltäkin kotoa maalta tuommoinen löytyy. :)

n i n n u kirjoitti...

Kiitos Jasupo.
Paljon olisi juttua ja aiheita ja kuvia, aikapula vaan täällä päässä. Yllättävä paljon vie aikaa blogin säännöllinen pitäminen ja siinä sivussa pitäisi vielä ehtiä lukemaan toisten blogeja.

ElliKV kirjoitti...

Kakkukupu on niin kesäinen :) Tuo Duetto pyyhe on kaunis!
Hyvin löydetty taas :)

Kati kirjoitti...

Voi että! Olen syntynyt -76 ja minulla on tuo samainen luppakorvanalle, luppis nimeltään. mutta ei laisinkaan noin hyväkuntoinen.. Sen lisäksi minulla on lapsuudesta omista leluista jäljellä vain hyvin painava panda.

en ole ennen törmännyt toiseen luppikseen