"NYKYPÄIVÄÄ EI OLISI ILMAN MENNEISYYTTÄ, JA IHMINEN ILMAN MUISTOJA ON RUTIKÖYHÄ"

20. tammikuuta 2016

Vain henkari

Sarviksen Majuri henkareista on tullut jo klassikoita, joita keräillään samaan tapaan kuin muitakin Sarviksen muovijuttuja. Kun Olavi Arjas lähti suunnittelutyöhön, hän mietti sitä millaisessa vaatepuussa vaate pysyisi mahdollisimman rypistymättömänä. Majuri onkin erikoisen paksu ja pullea olalta, hyvä painaville takeille.

Ja se hinta henkareille...yleisin haarukka taitaa olla 5-10eur, tosi keräilijä saattaa kivoista väreistä maksaa enemmänkin.
Lahden Kontti on myynyt 8eur ja Pelastusarmeija 5eur.
Tämän valkoisen löysin kuitenkin Fidan tuulikaapissa olevasta henkarilaatikosta, josta saa ottaa mielin määrin henkareita ilmaiseksi. (Samasta laatikosta olen löytänyt myös muita "historiallisia" henkareita, kuten mm. puinen Pukevan Kappa-Keskuksen henkari.)


4 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Oih, mulla on - tai ne on nyt pojan huusollissa - vihreitä. Hyviä puseroiden kuivauksessa mutta muutoin kamalia tilanviejiä.

Metsäntyttö kirjoitti...

Meilläkin muutamia tuommoisia punaisena ja joku musta myös.

Irja Viirret kirjoitti...

Tästä henkarijutusta kuulin kerran kirpparilla ja katsoin huuli pyöreänä kun joku hamstrasi mielestäni "muoviroinaa", sori ilmaus, no sivistyin kerralla:) Itse tykkään konservatiivisesti puuhenkareista ja ne pitää olla kaikki samanlaisia:)

Nimetön kirjoitti...

Minäpä dyykkasin niitä meidän talon roskiksesta 10 kpl. Kotia tullessani mies taivasteli löytöäni ja kommentoi sitä turhuudeksi. Eipä taivastellut enää kun sanoin siinä olevan 100-150 € rahaa. Huutonetissä hintaa oli jopa 20€/kpl.