"NYKYPÄIVÄÄ EI OLISI ILMAN MENNEISYYTTÄ, JA IHMINEN ILMAN MUISTOJA ON RUTIKÖYHÄ"

13. huhtikuuta 2015

Loppulaskentaa muumeille


Tähän se on hyvä lopettaa, Muumien juhlavuoteen.
En ole ollut mikään fanaattinen keräilijä, vaan kun uusi muki on ilmestynyt, olen sen ostanut. Mitään vanhoja mukeja en ole kerännyt, vaan ns. kausimukit taitavat olla pojan syntymävuodesta 2006. Yksi -90-luvun muki on, mutta sekin silloin lahjaksi saatu.
Tällä hetkellä mukit on kaapissa koreissa. Jaa-a, ehkä joku päivä myyn koko roskan pois.
 
Mikään hyvä maku ei jäänyt Rillimuki -kampanjasta, ilman rillejä jäätiin, ja nyt sitten vielä tämä Ruotsin muki. Liian monimutkaiseksi ja ostajan höhläyttämiseksi on mennyt keräily, joten siitäkin syystä hei hei muumit!


10 kommenttia:

Elämän Helmiä kirjoitti...

Täällä paljolti samat ajatukset. Noi meinasin minäkin vielä ostaa. Minä pakkasin vanhemmat mukit laatikkoon ja ovat vaatekomerossa, loput uudemmat astiakaapin ylähyllyllä, poissa käytöstä tällä hetkellä ja ilman rillejä jäätiin täälläkin, hyi olkoon koko muumihomma!
-päivi-

mrs.c kirjoitti...

Ma olen joskus ajatelly ipanalle ostaa oman kupin, ihan vaan sen takia etta tykkaa muumeista, mut sen sortin kusetusta on et olkoon, tilasin ebayn kautta myy-vesipullon, kun en rupee pienesta kupist maksaa suuria summia, ite kun juon omat sumpit isommista kipoista. Eika arabiankaan kama enaa mitaan suomalaista ole ni aivan sama.

Katja kirjoitti...

Minäkin olen päättänyt etten osta enää muumeja. Mukeille varattu osa astiakaapista on täynnä. Mutta talomukin halusin, ja sen pidä Ruotsi siistinä-mukin. Muut uudet mukit eivät oikein ole miellyttäneet silmääni.

Maarit kirjoitti...

Ihan samat ajatukset! Itse lopetin jo jokunen vuosi sitten, kun mukeja alkoi ilmestyä useita vuodessa. Keräily on yleensä kivaa, mutta tässä kohtaa lakkasi huvittamasta.

Nimetön kirjoitti...

Hei, ihana katsoa näitä lapsuuden ja nuoruusaikojen kuvia blogissasi. Muumeista en voisi olla enempää kanssasi samaa mieltä! Samanlaisen kokelman suurinpiirtein kerännyt ja myös ilman rillejä jäänyt. En kertakaikkiaan vain kyennyt tilaamaan 6 mukia mistään postimyynnistä pitääkseni vain yhden rillimukin ja palauttaakseni 5 rillitöntä. Kaupoistahan tuota rillimukia ei ole löytynyt.

Alaston lohikäärme kirjoitti...

Mulla ihan samat fiilikset. Pakkasin yli 40 muumimukia joulusiivotessani varastoon ja sieltä kaipailen nyt noin kolmea. Loput taidan myydä pois.
On kyllä mennyt ihan rahastamiseksi tuo keräily. Ennen tuli kolme tai neljä mukia vuodessa ja nykyään niitä tulee joka kuukausi. Ei mitään mieltä enää keräilyssä.

satunNainen Paula kirjoitti...

Harmittaa myös rillitönnä! Kesällä meinaan ostaa Ruåtsin muumit Ruotsista, jos vaan sitten paikan päällä muistan... Rikoin Hemulin, nyt mietin hankinko vielä Huuto.netistä uuden tilalle, vai annanko mokoman olla...

Tipi kirjoitti...

Olen myös miettinyt samaa. Rillikampanja tuntui hauskalta piristykseltä... ....JOS se vain olisi tehty toisinpäin ja ne rillittömät olisi olleet keräilyharvinaisuuksia. Näin jobbarit olisivat voineet keskittyä niihin, ja meillä uskollisilla asiakkailla olisi ollut mahdollisuus johonkin ekstraan. Nyt tuntuu uusia kuppeja tulevan ovista ja ikkunoista. Ei enää hauskaa... :/

mustakissa kirjoitti...

Olen samoilla linjoilla, on mennyt ihan rahastamiseksi. Eikä nyt oikein taida noista muumeista mitään klassikoita tulla, koska niitähän on tehty mielettömät määrät. Niitä tulee siis olemaan myös tulevaisuudessa paljon, eikä niistä tule harvinaisuuksia - paitsi niistä alkuaikojen muumeista, jotka ovat jo sitä.

Nimetön kirjoitti...

Samaa mieltä kun muut. Muumit saa jäädä kauppaan. Liikaa on liikaa. Nina