"NYKYPÄIVÄÄ EI OLISI ILMAN MENNEISYYTTÄ, JA IHMINEN ILMAN MUISTOJA ON RUTIKÖYHÄ"

11. tammikuuta 2012

Ne paskat kirpputorilöydöt


Minäkin kun kierrän paljon kirpputoreja, kohdalle sattuu jos jonkinmoista hirvitystä, rikkinäistä, ylihinnoiteltua, kummallista, yököttävää, naurettavaa tavaraa.

Hauskaa, että näistä löydöistä on tehty blogi, Paskat kirppislöydöt.6 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Kirpputorien rikkaus ja mielenkiintoisuus on toisaalta juuri siinä että ihmiset on niin erilaisia, jokainen pöytä on persoonallinen & tavaroita on niin monimuotoisia:) Mulla joskus melkeen hävettää kiikuttaa kirppistiskille ihan joutavalta romulta vaikuttavaa, mietin että mitähän myyjä mahtaa ajatella meidän kodista kun ostan sinne jotain hirvitykseltä vaikuttavaa, mutta mulla voi olla joku jatkojalostusidea:) Olis harmi jos ihmiset alkais turhan tarkkaan sensuroimaan mitä vie myyntiin, koska moni helmi vois päätyä kaatopaikalle. Ainoa asia mikä itseäni ihan selkeästi tökkii on ne uutta kiinalaista rihkamaa sisältävät pöydät...lapset vielä jumittuu niihin ja pyytää millon mitäkin. Samoin selkeästi ylihinnoittelu, itsepalvelukirppiksillä myyjät voisi siinä kohtaa opastaa pöytävuokraajaa.

Hanna kirjoitti...

HI hii, jopas jotain, piti het käydä lukaisemassa! :)

KatiS kirjoitti...

Tuo blogi on kyllä niin hauska, niin hauska. Ja kertoo aikalailla nykymeiningistä kirppareilla.

Viimeisen vuoden aikana varsinkin on tuntunut että hinnat on nousseet ihan älyttömiksi.

Ennen kirpputori oli paikka josta sai tavaraa halvemmalla kuin uutena kaupasta, nykyään on monesti toisinpäin.

Bullukat kirjoitti...

Hih, kiitos tuosta kirpputoriblogista. Laitan heti suosikkeihin. Kaikenlaista kyllä näkee myyntiin laitettavan.

Maria kirjoitti...

Minä törmäsin tuohon blogiin joku aika sitten. Idea on hauska, mutta en kyllä pitänyt sen perusilkeästä vireestä: olen samaa mieltä kuin Minna - kaikenkirjavuudessa piilee myös kirpputorien rikkaus (paitsi joo, niitä vain uutta kiinarihkamaa myyviä en kaipaa minäkään...)!
Isompi ongelma on tämä: meidän tänne julkisesti kirjoittelevien tulisi aina myös muistaa, että ihan kaikki mikä on laillisesti valokuvattavissa, ei ole laillisesti julkaistavissa. Nuo kuvathan eivät ole jo ihmisten ostamista tuotteista vaan kuvia kirppisten myyntituotteista. Laillisuushuomiolla viittaan etenkin tuohon tyttöön valokuvassa (uusin julkaisu, kommenttiosioineen). Ainakaan hyvien tapojen mukaisena en pitänyt montaa muutakaan julkaisua (sisältäen maininnat liikkeen nimestä, myyjien nimittelyä jne.) Tämä ei ollut Ninnu nyt kritiikkinä sinulle, et ehkä ajatellut tällaista puolta asiasta blogia nostaessasi:)

n i n n u kirjoitti...

Niin en tiedä onko tolla blogilla joku diili kirppisten kanssa (mainos)ja kuvien julkaisuluvat ok.