"NYKYPÄIVÄÄ EI OLISI ILMAN MENNEISYYTTÄ, JA IHMINEN ILMAN MUISTOJA ON RUTIKÖYHÄ"

14. elokuuta 2009

Nakke Nakuttaja lukujärjestysTässä tulostettavaksi koululaisille lukujärjestys, se on vuodelta 1971.

Lauantain kohtaan voi keksiä sitten vaikka "omia menoja."

(Jätin kuvan tarkoituksella isokokoiseksi niin saa tarkemmin tulostettua.)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Blogisi on niin mielenkiintoinen että käyn melkein joka päivä katsomassa oletko lisännyt jotain uutta kivaa! Vanhat muoviastiat ja 70-luku viehättää!
-satu

Iita kirjoitti...

Ihana! Taidankin tulostaa itselleni tälläisen! Harmi, kun tulostimessa ei ole värejä..

Marge kirjoitti...

Hei Ninnu!

Löysin juuri blogiisi. Ja ihana blogi sinulla onkin, erilainen!:)
Täynnä lapsuusmuistoja...;)
Minulle tuli pienenä Nakke-lehti, kaverilleni tuli Aku Ankka, joten aina, kun myös siskomme olivat lehdet lukenee, niin vaihdoimme ne paittäin, ihana muisto tuokin;)
Ja tuolla kauempana postauksessasi näkyi punainen ja sininen emalivati, sellaiset oli äitini saanut äitiyspakkauksessa, kun siskoni ja minä synnyimme. Hän siivosi kesällä varastonsa ja onneksi mainitsin nuo vadit, sillä kaatopaikkakuormaan olisivat menneet, siskoni ja äitini, kun eivät tuollaisista vadeista perusta;) Minä taas aion ottaa ne hyötykäyttöön, tskaukseen tuonnne kesäkotiimme, kunhan keitiiö on (toivottavasti)ensi kesänä rempattu.
Siis, niin ihanan paljon muistoja herätti blogisi, kiitos siitä!:))
Ja oikein mukavaa viikonloppua sinulle!:))

leenuliini kirjoitti...

Voi ihanuus mikä lukujärjestys! Muistaisin, että minullakin tai ainakin jollain sisaruksistani oli tällainen lukujärjestys. Tuli niin tuttuusolo tästä. Vuonna 71 olen itse ollut 12-vuotias ja minulla on neljä nuorempaa sisarusta, niin hyvin todennäköistä, että meillä myös tällainen oli. Muistelin, että aiemmin jo siirryttiin 5-päiväiseen kouluviikkoon, mutta se olikin ollut juuri tuolloin eli lukuvuotena 1971-1972. Tuntui juhlalta, että koulua käytiinkin vain viitenä päivänä eikä kuutena.