"NYKYPÄIVÄÄ EI OLISI ILMAN MENNEISYYTTÄ, JA IHMINEN ILMAN MUISTOJA ON RUTIKÖYHÄ"

9. elokuuta 2009

Daisy nukke neitonenKukas leikki lapsena Daisylla ?
Minun koko suuri Daisy- setti huonekaluineen vaatteineen meni hyvään kotiin keräilijälle, meillä kun suvussakin on vain poikia, eikä siten leikinjatkajaa löytynyt.
Daisy kamasta maksetaan hyvin !
Kuvan setti on kirppislöytö. Pakkauksesta löytyy vuosiluku 1980.


Daisy on Barbieta pienempi brittiläinen muotinukke, 70-luvun Daisyn vaatteet on suunnitellut kuuluisa muotisuunnittelija Mary Quant.
Daisyn valmistaminen lopetettiin 80-luvun puolivälin tienoilla.


6 kommenttia:

Katri kirjoitti...

Mulla oli Barbien lisäksi Cindy-nukke. Muistan, etten oikein tykännyt siitä, koska sillä oli kummallisen iso pää. :D

n i n n u kirjoitti...

Minulla ei ollut koskaan Barbieta, olisin kyllä halunnut, se oli "kauniimpi" kuin Daisy.

Sussu kirjoitti...

Daisyillä me siskon kanssa aina leikittiin. Meillä oli niitä useita. Barbiet olivat tuolloin minusta rumia ja niillä oli pelottavan isot tissit. Yksi Cindykin meille oli eksynyt - sen kohtalona oli aina esittää miestä, koska se oli niin paljon deisejä suurempi. :)

Sanna kirjoitti...

Voi että, mulle pompsahti Daisy-mainoksen kappale päähän heti kun näin tuon nuken kuvassa. Toivotaan ettei jää päähän soimaan koko illaksi.... Tässä nukke neitonen, sievä vaaleatukkainen - Daisy. Vaatteita hän rakastaa ja luistellakkin uskaltaa - Daisy.....
:D

Anonyymi kirjoitti...

keräilen Daisyjä. Leikin niillä lapsena ja 8-9-vuotiaana aloin tykätä Sindyistä. Kerään molempia nykyisin, 37-vuotiaana...

Anonyymi kirjoitti...

Mun ihka eka nukke oli Daisy. Sillä oli Suomi-vekkarit päällä. Myöhemmin kinusin vanhemmilta Barbie-nukkeja. Sainkin kerättyä niitä kohtalaisesti, mutta yllättäen lempparinukkeni olikin yks Sindy nukke. Sindyt oli Barbeja notkeampia ja sähäkämpiä. Iso pää ei haitannut yhtään menoa.