"NYKYPÄIVÄÄ EI OLISI ILMAN MENNEISYYTTÄ, JA IHMINEN ILMAN MUISTOJA ON RUTIKÖYHÄ"

12. toukokuuta 2009

Vekkuli sammakko


Tämmöinen lapsuuden lelu, Fisher Pricen Frisky Frog, on tallella, toimintakyvyttömänä kylläkin.

Sammakko kurnutti ja pomppi kun siinä olevaa ”pumppua” painoi. Hauska sammakko, tais mennä kyllä aika pian rikki. Muut kuvat on tosi mielenkiintoisilta this old toy sivuilta, joista löytyy varmaan kaikki Fisher Pricen vanhat lelut. Sieltä voi etsiä vuosien perusteella, ja on tosi kattavaa tietoa vanhoista Little Peopleista.

Uutta mulle oli se että nämä pökkelöukkelit ovat aikaisempia Little Peopleja.
Fisher Price Television, siitä kuuluu kaksi eri musiikkia ja kuva kulkee ruudussa, alareunassa on laulun sanat.
Tälläinen toimiva on myynnissä yhdellä kirpparilla ja räpläsin sitä ja ihailin, oli hiukan kärsinyt reunasta, ihana oli silti. Hinta 25e.
Sinne jäi.

6 kommenttia:

pienilintu kirjoitti...

Miehellä oli toi sama sammakko ja se oli ehjä kunnes tässä hiljattain meidän pojat rikkoi sen mummolassa leikkiessään. :D

Anonyymi kirjoitti...

Riikka Järvenpäästä taas kommentoi, että meiltä löytyy :) Omani on sammakko ja hyvin kulkee vielä eteenpäin. Vain letkun toinen pää on vähän rispaantunut, josta syystä tässä pöydällä on nyt pumpun pää ja letkua täytyy lähteä metsästämään jostakin ... sammakko löytyy kyllä pojan kaapista. Toivon, että pomppii vielä ainakin meidän nuorimman leikit.

BellaGodiva kirjoitti...

Ihana On Blogisi:) ja olet kyllä nähnyt vaivaa keräilyysi:) 70-luvun tavarat, vaateet ja kangaskuosit kiehtoo itseänikin, joten Blogisi on kun tilauksesta tehty.:)

Anonyymi kirjoitti...

Voi autuus! Löysin tämän blogin ihan vahingossa ja olen sitä muutaman päivän lueskellut. Ja nyt tämä: olen koko aikuisikäni metsästänyt yhtä lapsuusaikani rakkainta lelua, nukketaloa jonka olen kadottanut. Blogistasi löytyi talon asukkaiden kuva ja linkki, mistä löysin lisätietoa. Ihanaa!!!
T. Kitty

Tanjus kirjoitti...

Hauskaa, löysin tuollaisen pökkelöukkeli-perheen kalusteineen joku aika sitten kirpparilta, nyt selvisi sitten heidän "laatunsakin" .:)

Anonyymi kirjoitti...

Voi juku!
Mulla oli pienenä tuollainen Fisher Pricen leikkitelevisio ja myös Snoopy Sniffer, talutettava koira. Ne oli mun RAKKAIMMAT leluni!!! Olin saanut ne lahjaksi Ruotsissa asuvalta sedältäni.
Säästin niitä äitini kanahäkkivarastossa, jonne sitten kerran oli murtauduttu ja viety juuri nuo RAKKAIMMAT AARTEENI!
Käsittämätöntä, että joku varasti lapsen leluja! Ilm. sai niistä hyvät rahat kirpparilla tms.
Surin niitä kauan ja vieläkin tulee tippa linssiin, olisin niiiin halunnut antaa ne omalle tyttärelleni leikkiin, mutta... ;-(
Voi HAIKEUS!
Tunnearvoa leluilla oli mahdottomasti!!!