"NYKYPÄIVÄÄ EI OLISI ILMAN MENNEISYYTTÄ, JA IHMINEN ILMAN MUISTOJA ON RUTIKÖYHÄ"

2. toukokuuta 2009

Asetaattia iholleViime viikonlopun kirppiskiertelyssä löytyi Finnwearin ihana pitkä silkintuntuinen yöpuku, materiaali 100% asetaatti.

Kuulostaa ihan jollekin myrkylle, mutta kankaan valmistusprosessissa käytetään asetonia, siitä tuo nimikin taitaa tulla.
Valmistetaankohan enää vaatetta joka olisi täyttä asetaattia ? On todella sähköistä ja rypistyvää eikä kestä kuumaa pesua. Käsinpesu oli vaatteessa ohjeena.

Kontissa yöpuku maksoi 3,60e. Muuten hyvässä kunnossa, muutama pikku reikä helmassa, ne ei kyllä haittaa ollenkaan.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eksyin blogiisi googlen kautta kun yritin etisiä tietoa, kenen valmistama mahtaa olla eräs vanha potkupuku, jota itse olen käyttänyt vauvana ja joka on minulla yhä tallessa. Potkari on valmistettu joskus 70- ja 80-lukujen vaihteessa, se on trikoota ja siinä on ruskealla pohjalla melko isoja valkoisia mäyräkoiria. Eipä löydy googlellakaan tietoa eikä edes yhtään kuvaa vastaavasta kuosista :/ Mutta ihana tämä blogisi! Olen niin hurahtanut retroon.

ninnu kirjoitti...

FIX -merkkinen on yksi mäyräkoira kuosi, koirat on sellaisia kovin pitkulaisia, hännät pystyssä. Oliskohan sama ?

Anonyymi kirjoitti...

Eipä ole näillä hännät pystyssä. Vieläkään ei ole mysteeri ratkennut... Käsin tehtykään tuo ei ole, sillä pesulappu löytyy mutta siinä ei lue valmistajaa :/