"NYKYPÄIVÄÄ EI OLISI ILMAN MENNEISYYTTÄ, JA IHMINEN ILMAN MUISTOJA ON RUTIKÖYHÄ"

21. lokakuuta 2016

Arabian Suomi 100 vuotta juhlamukit

Kuva: ARABIA/Aamuposti
Tammikuussa myyntiin tulee kymmenen mukia, joiden koristeet ovat peräisin Suomen itsenäisyyden eri vuosikymmeniltä. Mukin koko on 3dl.

Nämä kuusi mukia on tänään julkaistu useissa nettilehdissä, varmaankin Arabia infoaa asiasta pian myös omilla sivuillaan ja näkee loput mukit.

Näistä silmiin pompsahtaa ylinnä koriste joka on jo ollut Arabian omassa 100-vuotisjuhlakupissa vuonna 1973. Ja sitten hento Pastoraali tyttökuva takana, 60-luvulta. Ovat suosikkini myös.

Mukit tulevat myyntiin omissa pakkauksissaan tarinan kera. Lisäksi valikoimassa on kaksi erilaista viiden mukin keräilypakkausta. Yhdestä löytyvät ensimmäiset viisi vuosikymmentä, toisessa niitä seuraavat vuosikymmenet.

Lue lisää täältä.

Muokattu tammikuu 2017: Pastoraali on osoittautunut kaikkein suosituimmaksi mukiksi, ja se on jo muutaman viikon myynnin jälkeen lähes kaikista kaupoista loppu. Lisää odotellaan.
Ostin itse juuri Pastoraalin ja Esterin.

5 kommenttia:

Mirkkukaroliina/Burmanhurmaa kirjoitti...

Tyttö kuva on myös yksi suosikeistani <3

mustakissa kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Tuo tyttömuki on niin mun!!

Berryliini kirjoitti...

Ikäväkseni luin että nämäkin mukit valmistetaan Thaimaassa. Ei juhli suomalaisessa sydämessä. Eniten ihmetyttää ettei hinta muumimukeilla pudonnut halpatuotannossa.

Eila kirjoitti...

Minun mielenkiintoni heräsi ensin noihin mukeihin; Pastoraaliin varsinkin. Mutta sitten kysyin Arabialta, missä mukit on valmistettu. Vastasivat, että Thaimaassa, kuten muukin tuotanto. Muumi-mukeja ei enää isommin mene kaupaksi, muutkin Arabian sarjojen astiat ovat lakanneet kiinnostamasta. Ja nyt sitten juhlistetaan itsenäistä satavuotiasta Suomea teettämällä halpatuontimaassa mukeja asian kunniaksi. Voi pyhä jysäys.

n i n n u kirjoitti...

Onhan se valitettavaa ettei mukeja pystytä enää tekemään Suomessa koska tehdas suljettiin. Arabia ei ole enää meille sitä mitä ennen. Onneksi kodeista löytyy vielä paljon aitoa Arabiaa.

Jos haluaa tukea kotimaisuutta Suomi 100vuotta- tuotteissa, niin Iittalalta löytyy Suomessa valmistettuja.