"NYKYPÄIVÄÄ EI OLISI ILMAN MENNEISYYTTÄ, JA IHMINEN ILMAN MUISTOJA ON RUTIKÖYHÄ"

14. joulukuuta 2015

Sälää, 10 senttiä

Kirpparilla oli yhdessä pöytää selvästi pistetty kuolinpesä tms. mummon kama myyntiin ja pilkkahintaan. Ostin siitä joitakin lehtiä, sekä joulusälää laatikollisen. Hinta oli oikeasti 20cent, mutta viimeiset myyntipäivät niin -50% alella jo. Käyttöön tulee ainakin huurrekäpy ja piipunrassikätiset enkelit.
 
Hienoin kuitenkin on lasinen lintu. Harmi että jalka ja kiinnitysnipsu millä laitetaan kuusen oksalle puuttuu. Täytyy kehitellä joku "tekojalka". Pyrstö on lasikuitua. Tämän ikää voi vain arvaille, mutta kyllä saa mennä ainakin 50 vuotta taaksepäin.


7 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Olipa upea löytö.

Nimetön kirjoitti...

ai kun ihania enkeleitä, upea löytö

Elina kirjoitti...

Voi mikä ihana laatikko! Onneksi omaiset ovat kantaneet "sälän" myyntiin, vaikka hinnoittelusta päätellen eivät ole tajunneet, että joku oikeasti arvostaa näitä. Minulla on pari tuollaista enkeliä ja etsin jatkuvasti lisää, mutta vaikeaa se on. Itse löysin joku aika sitten pari lasilintua ja muutaman muun sekalaisen lasikoristeen 5 snt/kpl tuosta viereiseltä lähetystorilta, siinäkin oli onni myötä.

Tiina kirjoitti...

Hienot löydöt. Kaksi huurrekäpyä on minunkin joulukuusessa ja ne ovat yli 50 vuotta vanhoja.

naurispelto kirjoitti...

No oli kyllä edulliset koristeet! Minäkin haluaisin jotain mielenkiintoisia vanhoja koristeita ainaisten tavan pallojen sijaan.

Nimetön kirjoitti...

Mulla on pelastettuna tuollainen enkeli, se oli vanhempieni kodista ja hankittu 50-luvun alussa eli yli 60 vuotias. Muistan lapsuudestani myös tuollaisia lintuja. Aarteita olet löytänyt!

jennileena kirjoitti...

Hieno löytö, etenkin tuo lintu. Isäni on saanut lahjaksi samanlaisen linnun n. 55v. sitten. Lintu koristaa edelleen vanhempieni kuusta joka joulu.