"NYKYPÄIVÄÄ EI OLISI ILMAN MENNEISYYTTÄ, JA IHMINEN ILMAN MUISTOJA ON RUTIKÖYHÄ"

22. huhtikuuta 2014

Vauvalle

Värikäs Lego Duplon "leikkikeskus" vuodelta 1987, jonka voi kiinnittää vaikka pinnasänkyyn, takana on sellainen irroitettava kiinnitysmötikkä.
Nuo palaset lähtevät pois alustasta, ovat ihan duplopalikoita. Palikka jossa ovi, ei kuulu tähän leluun alkuperäisenä, mutta kiva että se on siihen laitettu, eikä ole jätetty tyhjää koloa.
Tässä mm. nallelta räpsähtää silmät auki nenästä painettaessa, ja hymynaaman voi rullasta kääntää surunaamaksi.
2eur


Tutan potkuhousuja ja lakki.

Vauvanvaatteille on käynyt kato, viimeisen parin vuoden aikana tullut totaalinen notkahdus, niitä ei enää löydä.
Eikä taida huutonetissäkään olla mitään sen suurempia myyjän ja ostajan markkinoita. Ennen kilpailu oli kovaa, ja hinnat nousivat korkeiksi. Joistain klassikkokuoseista maksettiin useita kymppejä.
Onko retrovauvanvaatteet siis jo OUT ?

Apilapotkari oli 50cent, muiden hintoja en muista, ostosta kun on jo aikaa.


4 kommenttia:

leenuliini kirjoitti...

Tuollaista Lego juttua en ole ennen nähnytkään! Meilläkin on noita ovellisia legoja tallella lapsenlapsien leikkeihin. Kauniita nuo kuosit potkupuvuissa. En usko,että retro on ohi, mutta ehkä nyt valmistetaan retroprinttisiä vaatteita muutenkin.

Katja kirjoitti...

Ankkapotkareiden kuosi on mulle ihan uusi, kiva! Tosi harvoin noihin törmää kirppareilla.

Elina kirjoitti...

Olen miettinyt samaa, onko aitojen retrovaatteiden keräily jo lopahtanut. Voi olla, että monta vuotta markkinoille tuutatut usein hyvinkin tyylipuhtaat uustuotantovaatteet ovat vaikuttaneet kysyntään. Toisaalta näyttää, että (joidenkin) retrolelujen kysyntä on nyt kovempaa kuin silloin vaatteiden hintahuipun aikoihin.

dibsukka kirjoitti...

Tuo Duplojuttu on kyllä makea. Ebaystä oon vastaavaa etsinyt kun Suomessa sen hinta on noussut huutokaupoissa yli 40e hintaan. Hieno!