"NYKYPÄIVÄÄ EI OLISI ILMAN MENNEISYYTTÄ, JA IHMINEN ILMAN MUISTOJA ON RUTIKÖYHÄ"

10. huhtikuuta 2013

Juipelot huutakee !

Tämän hetken ehdottomasti paras tv-ohjelma tulee JIM -kanavalta,
Suomen huutokauppakeisari.
Onhan kaikki vanhoista tavaroista kiinnostuneet jo ohjelman löytäneet ?
Ohjelma tulee tiistaisin klo 21 ja ainakin pari uusintaa viikollakin plus nettsisivuilla, siellä myös extramateriaalia.

Ohjelman myötä kaupankäynti on Hirvaskankaalla vilkastunut, huutokauppaillat olleet täynnä väkeä ja tavarantarjoajia ollut aiempaa enemmän.
Ohjelma on ollut myös varsinainen vetonaula JIMillä, ohjelma on lyönyt ajoittain toisen suosikin, Poliisit-sarjan katsojaluvut.
Katsojapalautteissa sarjaa kiitellään ja samalla toivotaan jatkokautta.

Käyn aina kurkkimassa mitä Aki on saanut perjantaiseen huutokauppaan myyntiin, ne julkaistaan näin keskiviikkoisin Palsanmäen nettisivuilla.  Tuotteista voi jättää ennakkotarjouksen puhelimitse jos ei pääse paikalle, postituskin näyttää onnistuvan tarvittaessa jos voitto napsahtaisi.

Go Aki go !

*Muoks* Jim kanavalta kerrotaan, että sarja jatkuu kakkoskaudelle, kuvaukset aloitetaan heinäkuussa, ulos tulee ensi vuonna. Kiitos, oi kiitos !


7 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Tuo ohjelma on mukava seurata, mutta toisaalta nostaa kirppishintoja, kun kaikki luulee, että kaikki vanha on arvokasta antiikkia...

Retrohullu kirjoitti...

Minä olen tätä kattonut. Välillä tuntuu että maksaa vähän liian kovia hintja. Sääli ettei arvosta kirppareita, jos kävisi useammin niin varmasti tekisi löyöjä halvalla :)

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin olen ihastunut ohjelmaan. Enkä ehkä vähiten sen takia, että olen Äänekoskelta kotoisin ja tuo heidän käyttämänsä kieli kuulostaa niiiin kotoisalta. Ja miten jouhevan muhevan letkeä pariskunta he ovatkin. Ja se korjaajahemmo Markku on ihan huippu! Voi kun saisi itsekin elää tuollaista elämää.... tuntuu kuin lapsuuteen palaisi joka jakson jälkeen!

Anne-Riitta Laukka-aho, ArtBox kirjoitti...

Huutokauppakeisari on bongattu, samoin kuin Pawn Stars. Katson kiinnolla. Myös Sinun blogisi on aivan loistava.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo ohjelma on kyllä mainio. Ihailen kovasti tuota vaimoa. Hän on niin naisellinen, varmaan useimmat miehet olisivat tätä mieltä. Lisäksi parin keskinäinen leukailu on niin herkullista.

Jatta kirjoitti...

Itse olen käynyt huutokaupassa Palsanmäellä jo kuusi vuotiaasta pappani mukana, ja edelleen vielä 12 vuoden jälkeen tämä sama harrastus jatkuu ! Ihan huippu paikka, suosittelen kaikille lämpimästi :) !

Santtu kirjoitti...

Mahtavaa televisioviihdettä! Nousi myös minunkin suosikikseni välittömästi. Ja huumori on mitä parhainta! ;)