"NYKYPÄIVÄÄ EI OLISI ILMAN MENNEISYYTTÄ, JA IHMINEN ILMAN MUISTOJA ON RUTIKÖYHÄ"

16. tammikuuta 2011

Kiva kangasKirppareilla on selvää vilkastumista havaittavissa,
kuitenkin nyt tammikuussa olen löytänyt vain kankaita, paras on tässä.

Menee kategoriaan 'säilytettävät kankaat.'Edit*

Kankaasta löytyi lehtikuva,
Kodinkuvalehti v. 1976


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mä oon joskus löytänyt samaista kangasta mutta erivärisenä punaista ja keltaista ja jotain muitakin värejä siinä oli mutta en nyt muista harmi vaan kun oli kyllä aika haalistunut...aattelin lapsille tehdä siitä ehkä pussukoita leluille mutta en oon saanu vielä aikaiseksi=)

-ode-

Tellihani kirjoitti...

oih.. tuota haluaisin myös.. mulla on kyseisestä kankaasta tehty tyyny varastossa, tyynyssä on possu ja kissa. Olen sen saanut silloin ihan pikku nappulana ja ajan myötä se on saanut melkoisia osumia ja tahroja jotka eivät pesussakaan lähde. On kyllä melkoinen aarre lapsuudestani.

-Sat- kirjoitti...

Mulla on tuota kangasta sinipunapohjaisena. Kivan näköinen tonkin värisenä=)

Elina kirjoitti...

Meillä on tätä samaa kangasta puna-valkoisilla taustoilla (tai sini-valkoisilla, ihme kun en muista kumpi!). En ole ikinä nähnyt muussa värissä, mutta kuosi on tosi kiva.

Leena kirjoitti...

Meillä oli lapsena pirtinpöydän penkeillä pehmusteena tuosta kankaasta litteät tyynyt. Sitä puna-keltaista. Olen ajatellutkin, että sitä myytiin tyynyn mallisena, eikä tuollaisena pakkakankaana:)

Tiia kirjoitti...

Tutulta näyttää tännekin suuntaan. Kirpparilta olen hamstrannut tyynyn, jossa toisella puolen pupu ja toisella joutsen. Kiva nähdä kangas kokonaisuudessaan. Niin mahtavat kuvat & värit!

Anonyymi kirjoitti...

Tänään pääsin ihastelemaan vuoden 1968 tummansinisiä vaunuja, johon kuului ratasosa. Vaunut todella hyvässä kunnossa. Ollut käytössä minulla ja isoveljelläni. Oli aika nostalgisen näköiset!!