"NYKYPÄIVÄÄ EI OLISI ILMAN MENNEISYYTTÄ, JA IHMINEN ILMAN MUISTOJA ON RUTIKÖYHÄ"

14. maaliskuuta 2010

TapahtunuttaBongasin ja tilasin Aini Vaarin Puutarha- pöytäliinan Valion Kermaklubista, sen sai postikuluineen 25eurolla, kun sama pöytäliina kaupassa maksaa 34euroa. Ihan hyvä säästö.
Meillä on joku kankainen pöytäliina ruokapöydässä aina, tabletit sitten nokan edessä niin pysäyttävät suuremmat sotkut.Lauantaina ajeltiin Heinolaan, jossa käytiin Finlaysonin tehtaanmyymälässä, sieltä ostin 70% alella Joulusatu pussilakanasetin pojalle, sekä tyynyn 4,80e ja
II-laatu tyynyliinat meille aikuisille 3e/kpl.
Olisihan tuolla ollut vaikka mitä, mutta ei ollut oikein tarvista millekään. Uutuudet siellä on ihan normaalihintaisia.
Muutama kirppisostos ihan täältä kotinurkilta:
peltipurkit oli 1e/kpl, hävisivät kyllä myyntipöydästä sukkelaan, oli useampi myynnissä.
Uusi nainen -lehti 1969.

Juuttikangastaulu, Mirja Vännin signeeraus löytyy ja vuosi 65.
3euroa maksoi Kontissa.

Siellä olikin pussipäivät, pussiin sai ahtaa vaatteita ja kodintekstiilejä niin paljon kuin mahtui, hintaa pussille tuli 5e. Arvatenkin kaikki retrokankaat ja -vaatteet oli jo mennyt perjantaina. Meille kun ei tule paikallista sanomalehteä, niin koskaan ei näistä tarjouksista tiedä etukäteen.Joskus jotain juniorillekin: eli pojalle Ej sikke lejn housut 4e ja käyttämätön muumipussilakanasetti 4e.Tässä on tätä työsarkaa, mitä olen viimeiset päivät selvitellyt, kirpputoritavaran hinnoittelua. Tylsää hommaa, mutta saahan siitä ihan kohtuullisen korvauksen :)
 

2 kommenttia:

Anastasia kirjoitti...

Vau, euron peltipurkit rocks! Ei ihme että hävisivät nopeesti myyntipöydästä. :)

n i n n u kirjoitti...

Taisi myyjäkin huomata että halvalla meni, sillä nyt oli tuonut vielä pari purkkia pöytään ja hinnaksi oli laitettu 5e ja 7e !