"NYKYPÄIVÄÄ EI OLISI ILMAN MENNEISYYTTÄ, JA IHMINEN ILMAN MUISTOJA ON RUTIKÖYHÄ"

29. maaliskuuta 2019

Piggelin pannunalunen

Pelastusarmeijan kirpputorilta kattilan kansien seasta pongasin kukallisen keramiikka pannunalusen.
Tämä on ruotsalaisen Rörstrandin ja google kertoo suunnittelijaksi Marianne Westmanin, merkkittävän talousposliinin suunnittelijan, ja aikakaudeksi 60-luku.
Rörstrandia ei Suomessa juuri arvosteta, halvalla lähti tämäkin, kahdella eurolla. (Josta vielä sain -50% kun kirppiksellä oli joku synttäripäivä.)

Ja löytyihän Mariannen nimikirjaimet MW tuotteen leimastakin.

Kuvassa näkyy myös aika ihana turkoosi jalallinen lasimalja, josta en tiedä mitään, muuta kuin että on 60-70-lukua. Ostin ihan vain tuon upean värin takia muiden turkoosien joukkoon.

Mukavaa viikonloppua, kovasti odottelen että alkaisi jo kukkapenkit ja uusi kasvu pilkistämään lumen alta, mutta kyllä täällä vielä saa tovin odotella lumien sulamista 😕


2 kommenttia:

pipsamuori kirjoitti...

Hauska löytö☺️Tänään aukesivat ekat krookukset.Toivotavasti rusakot antavat niiden kukkia ees vähän aikaa,ennenkuin syövät kukat suihinsa. Kivaa viikonloppua

Aurinkokujalla kirjoitti...

Kivoja löytöjä olet tehnyt. Minäkin olen kova kirpparien kiertelijä, paitsi tänä talvena en ole pystynyt käydä missään, kun selkä on niin kipeä, että olen voinut liikkua vain täällä kotona sisällä. Toukokuussa olis leikkus, toivottavasti sen jälkeen voin paremmin liikkua myös kodin ulkopuolella.
Liityin muuten blogiisi lukijaksi ja liitin blogisi minun blogiluetteloon.
Oikein aurinkoista ja lämmintä viikkoa sinulle, meillä on täällä kauhee takatalvi.