"NYKYPÄIVÄÄ EI OLISI ILMAN MENNEISYYTTÄ, JA IHMINEN ILMAN MUISTOJA ON RUTIKÖYHÄ"

5. tammikuuta 2018

Keltaiselle Pehtoorille kaveri

Kirpputoreilla on hyvin harvoin mitään kirppishintaisia Pehtoori-pannuja myynnissä. Puhun siis muutaman kympin tai alle maksavista. Kyllähän niiden hinta tiedetään jo hyvin. Ihan halvalla ei lähde.

Joulun alla kuitenkin SPR Kontissa oli yksi tumman sininen myynnissä. Varmaan äsken tuotu, koska paria päivää aikaisemmin ei vielä ollut esillä. Eli tuuria matkassa että satuin paikalle.
Kohtuullisessa kunnossa sisältä sekä päältä, koristekelpoinen. Tarvitsi vain perusteellisen puhdistuksen ja ruskeiksi kuivuneiden bakeliittiosien rasvaamisen.
Hinta oli 17 euroa ja pidin sitä jo aika OK hintana, olisin ehkä ostanut silläkin. Mutta minullapa oli juuri mukana alekuponki jonka olin saanut Kontin uutiskirjeen tilaamisesta. Niinpä pannulle ei jäänyt hintaa kuin 8,50 euroa. Hyvät kaupat!

Keltaisessa pannussa lukee pohjassa FINEL, joten se valmistettu ennen vuotta 1972, sininen sen jälkeen, siinä on ollut tarraleima.

4 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Tuliskohan tuolla pannulla hyvää kahvia? En oo nyt oikein löytänyt keitintä, jonka kahvi maistuis Kahville. Nostalgia ainakin maisituisi;)

KristiinaS kirjoitti...

Sunnuntaina, Hagiksen markkinoilla on myös kirppumyyjiä. Tänään: Punainen pehtoori, sanoisin melkeinpä priimakuntoinen = 70 euroa. Myyjä sanoi, että 130 eurokin niistä pyydetään.

n i n n u kirjoitti...

Mä en tiedä kahvista mitään kun en juo sitä ollenkaan. Meillä kotona äiti keitti Pehtoorissa aina vain vettä.

Irja Viirret kirjoitti...

Olipa hieno löytö!