"NYKYPÄIVÄÄ EI OLISI ILMAN MENNEISYYTTÄ, JA IHMINEN ILMAN MUISTOJA ON RUTIKÖYHÄ"

30. tammikuuta 2015

Lapsuuden ystävä on palannut


Kuva: byniemi. fi
Haluttu klassikko, Niemen Tehtaiden pinnasänky (nuorisosänky) on palannut yleisön pyynnöstä tuotantoon. Aluksi sänkyä saa valkoisena, mutta punainenkin on tulossa.


9 kommenttia:

KahviKaneli kirjoitti...

Meillä oli punainen, kun olin pieni.

Jenna kirjoitti...

Itse odottelen kovasti tuon punaisen ilmestymistä :)

Tiina kirjoitti...

Muistankohan mä oikein ... meillä sänkyjen värit oli murrettu sininen ja marjapuuron punainen. Tuohon päätyyn hankasin siirtokuvaaarteitani (saikohan niitä jostain purkasta?). Ja tämä siis 60-luvun lopulla.

Nimetön kirjoitti...

Meille saatiin jostain yksi tuollainen, kun olin tenava. Siitä sitten tuli minun vuoteeni. Veljelläni oli tavallinen laidaton sänky, ja hän sai istua sänkynsä laidalla ihan normaalisti. Minä olin pinnojeni takana mykkyrällä, tai sitten nostin jalat pinnalaidan yli, mutta hetkessähän veri lakkasi kiertämästä kintuissa.
Itse hommasin pari vuotta sitten tuollaisen valkoisen sängyn lapsenlapselleni mummulasängyksi. Maksoi kahvipaketin verran. Ikävä kyllä kyseinen ipana ryskäsi siskonsa kanssa sängyn aika nopeasti kappaleiksi... he olivat sitä mieltä, että sängyssä pitää hyppiä ja sitähän nämä vuoteet eivät kestä.

Irena kirjoitti...

Olen nukkunut tuollaisessa!

Alasängyssä, isoveli yläsängyssä.
Joskus potkin yläsängyn pohjaa niin että irtosi :D
Onneksi ei pudonnut päälle.. Onkohan uusiotuotannossa tukevampi kiinnitys pohjalle?

KatiS kirjoitti...

Jaahas, kun punainen tulee myyntiin niin pitääkin hankkia mummolaan. Siellä odottaa jo minun vanha valkoinen Niemen tehtaiden sänky.

Nimetön kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Juuri näitä oonkin meille miettinyt. Ehkä nyt alkaa vanhojen hinnat asettua järkevämmälle tasolle, kun uutena saa vastaavaa.

-kettusieni

Tarja / Tarjas Snowland kirjoitti...

Voi miten kiva uutinen, olsipa kiva saada ajan kanssa valikoimaan muitakin värejä punaisen lisäksi :)

Nimetön kirjoitti...

Hei..meilläpä vielä alkuperäinen kerrossänky( tai toinen) käytössä..lastenlapsi siinä nukkuu..samassa missä mä itse ennen..