"NYKYPÄIVÄÄ EI OLISI ILMAN MENNEISYYTTÄ, JA IHMINEN ILMAN MUISTOJA ON RUTIKÖYHÄ"

27. maaliskuuta 2014

Super Pink

Asu on kotimainen, merkkiä Tiiatex, mustat tehosteet mekossa ovat ohutta vakosamettia. Söpöt rusetit lantiolla. Takaa solmitaan, jotta saa vyötäröä vähän tiukemmaksi, pieni halkio helmassa.
Olkatoppaukset oli mekosta poistettu, tarralla kiinnitettävät, löysin toiset tarralliset tilalle, niin ei tarvinut alkaa ompelemaan niitä paikoilleen.
 
Eihän tää paha ole, ehdottomasti paras mitä löysin.
 
Rahaa meni:
-Mekko: 4.80eur Pelastusarmeijan kirpputori
-Alushame: 1.00eur Kontti
-Olkatoppaukset: 0.40eur Kontti
-Korut: (korvakorut mustat renkaat, kaulakoru ja rannerengas) yht: 1.80eur Lanttila ja Arjen aarteet
-Laukku: 1.00eur Kirkkis kirpputori
-Kengät: vanhat
-Sukkahousut: vanhat, tulee olemaan muut kuin kuvassa

Jos nyt viikonloppuna jo suuntaa nostalgiselle ruokamatkalle Kasari !-näyttelyyn Kaapelitehtaalle (Hotelli- ja ravintolamuseo), voi käydä myös toisessa mielenkiintoisessa tapahtumassa ihan vieressä:


7 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Wau mitkä löydöt:-)

Katri kirjoitti...

Vau, hieno asukokonaisuus! Ainoastaan kaulakorun jättäisin pois :)

n i n n u kirjoitti...

Pääsin asulla "paras puku palkitaan" - kilpailuun, mutta ei voittoa. Ei sen väliä, sillä palkinto oli kuoharipullo :)

Nimetön kirjoitti...

Meillä Hyvinkäällä oli legendaarinen liike nimeltä Tiiatex. Sieltä katsottiin "liian köyhät" asiakkaat ulos omistajarouvan toimesta. (Arvioi siis asiakkaat vaatteiden perusteella, jos habitus ei ollut tarpeeksi vauraan oloinen, kohtelu oli todella ynseää. Omistaja saattoi sanoa suoraan, ettei täällä ole sinulle mitään, kun on niin kalliita vaatteita... Tai todeta, että ne edullisemmat tuotteet ovat yläkerrassa. Rouva ja liike olivat paikallinen legenda ja naurunaihe, vaikka tämä tosielämän Hyacinth Bucket ei sitä itse tainnut tietääkään... :D

n i n n u kirjoitti...

Tämän tarinan löysinkin netistä kun etsin tuota Tiiatexiä, liike ilmeisesti valmisti myös vaatteita ja oletan mekon olevan sieltä ?

leenuliini kirjoitti...

Voi ihanuus,mikä mekko! Siinä on niin sopivasti teatraalisuutta, mitä rakastan!

Nimetön kirjoitti...

Siitä en tiedä, valmistiko liike itse vaatteita, mutta loppuaikoina vitriinissä näkyi paljon virolaisia vaatteita (a'la Sadamarket ja muut vastaavat), hinta oli suhteellisen suolainen verrattuna etelänaapuriin.

Ai, kyseinen daami on jo päätynyt nettimuisteloihinkin :D. (Oli pakko Googlata!)

Paras tietämäni tapaus oli kyllä se, kun paikkakunnan rikkaimpiin kuuluvan yrittäjän rouva tuijotettiin pihalle, kun omistajaparka ei tiennyt asiakkaan pankkitilin saldoa - vaan näki edessään pelkän "tuulipukujuntin". :D