"NYKYPÄIVÄÄ EI OLISI ILMAN MENNEISYYTTÄ, JA IHMINEN ILMAN MUISTOJA ON RUTIKÖYHÄ"

30. marraskuuta 2013

Etsitään kasarimuistoja


Hotelli- ja ravintolamuseo on käynnistänyt Kadonneen Kasarin metsästyksen, jossa etsitään 80-luvun ruokaan liittyviä esineitä, valokuvia ja reseptejä ensi vuonna avautuvaan Kasari! -näyttelyyn ja siihen liittyvään näyttelyjulkaisuun.
Kaikki muistot ovat tervetulleita, etsitään myös ajan keittiökoneita ja ruokapakkauksia, eli kaikkea ruokaan liittyvää.
Metsästykseen osallistuvat pääsevät mukaan näyttelyn kasarihenkisiin avajaisiin 28.3.2014.

Sivut : Kadonneen Kasarin metsästys

sekä  Facebook.

80-luvusta olen aika pihalla, en halua sitä juuri muistella, eikä herätä suurempaa kiinnostusta noin yleisesti. Mutta tähän osallistun, jos suinkin vaan löydän sopivaa materiaalia.


***
TV1:n Puoli seitsemän -ohjelman Retroviikko oli aika huono, liikaa turhaa löpinää asian vierestä, pikakelauksella meni osa, mutta Ellan 70-luku asu oli huippu !
Ohjelmaan liittyen ihmisten nostalgisia kotialbumikuvia on lähetetty facebook sivulle.

 
Kuva: facebook.com/puoliseitseman
Ella, Miss Eurooppa 1976 ja Mikko.


2 kommenttia:

littleB kirjoitti...

Pakko päästä tuonne näyttelyyn sitten! :)

Anonyymi kirjoitti...

Olen itse syntynyt -82 ja 80-luku on muistoissani turvallista lapsuutta. Yleisesti ottaen ärsyttää, kun kasarista puhuttaessa puhutaan aina vaatteista, musiikista, peleistä tms. Mielenkiinnon herättää jos vuosikymmentä käsitellään jostain muusta näkökulmasta, vaikka perheiden ja ihmisten tapojen kautta. Jotenkin tuo ysärikään ei ainakaan vielä aiheuta intoa. Musiikki mitä kuunneltiin kakarana, herättää kyllä muistoja, mutta kuulostaa järkyttävältä ;)

Katja