"NYKYPÄIVÄÄ EI OLISI ILMAN MENNEISYYTTÄ, JA IHMINEN ILMAN MUISTOJA ON RUTIKÖYHÄ"

24. heinäkuuta 2011

Purkki pitsinenJa purkki on tanskalainen, kuvion suunnittelija Ethel von Horn.
Ihan vieras, vaan ei enää, nimellä googlettaen löytyi purkki poikineen.
Mukava löytää muuta skandinaavista, nämä suomalaiset Aarikat ja kahvipurkit on niin nähty jo.
Maksoin purkista 4eur.

Ja  pinnan puhdistin taas kliinerillä, sillä lähtee kaikki tummentumat ja kellastumat hyvin pois ja maalipinta kirkastuu ja kiillottuu. Tulee pinnaltaan kuin uusi. Mutta kannattaa ensin kokeilla varovasti että maali kestää käsittelyn !

7 kommenttia:

Saariston kasvatti kirjoitti...

Viimevuoden päiväkodissa työskennelleenä voin todeta että T2H on nykyään ilmeisesti jokin statusarvo. Monet kyseisitä vaatteista on suoraan sanotusti hanurista (ainakin päiväkodin näkökulmasta), mutta silti niitä näkyy kokoajan vain enemmän ja enemmän. Kai se on nykymaailmassa se, että mikä maksaa sitä pitää ostaa. Ei sitä mikä on käytännöllistä. Säälittävää. (ei sillä ettenkö itsekin olisi niitä vaatteita valmis ostamaan, ovat todella kivan näköisiä usein, mutta se kilpavarustelu jo päiväkodissa on mielestäni surullista ja säälittävää). Onneksi kaikki eivät todellakaan tähän sorru, iso kumarrus heille kaikille.

Tästä kyseisen tuotemerkin "hitistä" tällä hetkellä varmasti johtuu korkeat huutohinnat, ovat kuitenkin selvästi halvempia kuin mitä kotimaan markkinoilta kaupoista ostettuna :)

Että jos kaapistasi löytyisi vielä Me&I:ta ja Polar Pyrettiä (tms.) niin olisit lapsesi varustelussa aivan huippukastissa :D

Olen silti iloinen että rahat menevät noin hyvään kotiin (saattaa olla myös siitä että monet ovat valmiita sinulle maksamaan koska tietävät että rahasi menevät keskimäärin todella mielenkiintoisiin ja lapsiakin ilahduttaviin juttuihin!). Ja kiitos kaikista ihanista vinkeistä!! Luulen että tulevilla käsityötunneillani tehdään monia ihania retrojuttuja joita olen täältä bongannut! ;) Tuskin olisin itse moniin mainitsemiisi kirjoihin ikinä itse törmännyt!

zanne kirjoitti...

Kyllä, juuri tuo Ticketin välikausihaalari on tosi haluttu, koska onhan se ihana!
Muutenkin välillä tuntuu että jos siinä lukee Ticket to Heaven niin kaikki menee :-)

Ihana parkkitalo, miten sä raaskit luopua siitä!??!

n i n n u kirjoitti...

Parkkitalon myyn koska poika ei enää leiki sillä ja vie himskatisti tilaa jos alkaisin säilyttelemään.

Nimetön kirjoitti...

Mä myös ihmettelen kun sinulla on myynnissä pupu tyynyliina huuto.netissä jonka hinta on kohonnut ainakin minulle liian isoksi.
Itselläni olisi tuota kangasta alulakanan verran siis aikuisen alulakanan kokoinen, mietinkin et jos tekis siitä monta tyynyliinaa ja yksitellen myis sais mukavasti bonus rahaa...paitsi tottapuhuen en raaski sitä 0.30€ lakanaani myydä :D

T: Ellu

n i n n u kirjoitti...

Joo kyllähän ne hinnat nousee noissa halutuissa retrokuoseissa.
Isosta pupulakanasta saisi hyvin !

Kikka kirjoitti...

Kiitos kiitos kliinerin olemassaolon muistutuksesta!!!!

Parit kierrätysostokset kaipaavat pientä siistimistä.

KatiS kirjoitti...

Tuota pupukangasta on ollut meillä koko setti ihan "aikuisten koossa" mutta sille on käynyt kuten niin monelle muullekin lapsuuden tavaralle, lelulle ja vaatteelle: ne on lainattu sukulaisille tai tutuille ja jääneet sille tielleen. Harmi, kuosi kun on niin ihana (plus että kun huusholliin on iätajat kuulunut oleellisena osana kani niin pupujutut on niin ihania).

aurinkojumala: millaiset vaatteet on käytännöllisiä päiväkodissa ja millaiset ei? Tytöt on olleet nyt yli kuukauden hoidossa ja olen useasti kysynyt että millaiset vaatteet toimii siellä parhaiten ja millaiset on huonoja niin kaikki hoitajat vastaa vain että ihan sama millaisia on. :/ Veikkaan kuitenkin että jos puettavana uloslähtiessä on usea lapsi, varsinkin tuollaisia alle 3 vuotiaita taperoita niin se millaiset vaatteet on ei ole "ihan sama".