"NYKYPÄIVÄÄ EI OLISI ILMAN MENNEISYYTTÄ, JA IHMINEN ILMAN MUISTOJA ON RUTIKÖYHÄ"

15. heinäkuuta 2011

Purkki-infoAnoppi oli bongannut lehdestä hyvän nimi/vuosi/hintainfon vanhoista purkeista.

Ja tässähän on kyseessä sitten antiikkiliikkeiden hinnat, eli kallista on !

Aarikan oranssi-mustan purkin kuvio on nimeltään Tuliainen, siksi Tuliaistölkki nimenä.

Mulle oli yllätys että Marimekon purkitkin on noin arvossaan. Ehkä kannattaa niitäkin alkaa kirpputoreilta etsimään.


6 kommenttia:

Moninainen kirjoitti...

Hei! Olen pidemmän aikaa käynyt kurkistelemassa blogiasi, sillä kirjoituksesi tuovat hyviä muistoja mieleen. Itsekin arvostan vanhaa, mutta tilat eivät salli suurempimuotoisen keräilyharrastuksen aloittamista. Tiedän, että ihmiset keräävät noita purkkeja (minäkin pienimuotoisesti), mutta yllätyin noiden arvosta. Olen itse saanut "perinnöksi" kuvassa olevat purkit 5 ja 7. Ovat tällä hetkellä varastossa, mutta pitäisi tuoda varmaan oikein esille.

Missye kirjoitti...

Herranjesta, on kyllä moni purkki noista tullut vastaan, mutta jäänyt sille tiellensä. Ehkä niitä voisikin alkaa hamstraamaan... :P

n i n n u kirjoitti...

Jep, mä ostin kirpparilta kerran kolme noita isoja Aarikan Tuliaispurkkeja just tolla värillä tosi hyväkuntoisina ja hintaa oli 2,50e kappale.

Kirsikka kirjoitti...

Hei! Tuossa oli hinta-arviot näköjään Wanhasta Kaarlesta joka on minun kokemuksen mukaan Helsingin kovahintaisin paikka, paljon upeaa tavaraa mutta mitään en ikinä ole ostanut tuon hintapolitiikan takia. www.wanhakaarle.com ja "kuvat" kohta kannattaa kurkata, upea valikoima, mutta ne hinnat...:( Paikka on turistien suosiossa ja taitaa kauppa kuitenkin käydä ihan hyvin.

Anna kirjoitti...

Minulla on mökillä tuollainen Aarikan musta-oranssi purkki ja toinen samanlainen sinisävyinen. Enpä olisi uskonut, että ne ovat noin arvokkaita.

Perkunas kirjoitti...

Meillä on kanssa tota pellipurkkia keräilty, aiheena wanhat polkupyöränpaikkarasiat, öljypurkit ja tupakka/nuuskarasiat. Vielä nitä lojuu hyljättyinä pitkin autioituneita talleja ja vajoja.