"NYKYPÄIVÄÄ EI OLISI ILMAN MENNEISYYTTÄ, JA IHMINEN ILMAN MUISTOJA ON RUTIKÖYHÄ"

21. kesäkuuta 2018

Liisa Vitalia muistellen

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 100 vuotta 60-70-luvuilla vaikuttaneen korutaiteilija Liisa Vitalin syntymästä. Juhlavuoden kunniaksi tuotantoon on otettu uusi, ennen julkaisematon korumallisto: Kehrä.
Lisäksi heinäkuussa julkaistaan tekstiilimallisto sisältäen mm. kasseja, sisustustyynyjä ja verhokankaan. Nämä ovat esillä Hovilan kartanolla Somerolla, jossa myös 6.7 alkaen näyttely Liisa Vitalin tuotannosta ja elämästä.
(Hovilassa myös meneillään kiva retronäyttely Muistojen kultaa - nuoruuden hurmaa 1950-1960 -luvuilla, että vink vink kesälomakäyntikohteeksi tämä.)

Hopeinen Kehrä kaulakoru on otettu myöskin lehtitilauksiin kylkiäislahjaksi, Lehtikeisarilta löytyy esim. Seurasta vain 50 euron tilaus johon korun saa.

Tekstia muokattu: Koruliikkeissä myytävä Kehrä hinnaltaan 89e on vähän isompi (4,5cm) kuin lehtitilauksessa tuleva (3cm) jolle annetaan arvoksi 84eur.

1 kommentti:

Thilda kirjoitti...

Wau! Jostain syystä vintagekorut on alkaneet kiehtoa minua viime aikoina enemmän kuin ikinä. 60-70-luvuilla etenkin oli aivan huikean tyylikästä myös korurintamalla. :)