"NYKYPÄIVÄÄ EI OLISI ILMAN MENNEISYYTTÄ, JA IHMINEN ILMAN MUISTOJA ON RUTIKÖYHÄ"

29. heinäkuuta 2017

Unelmien häät 29.7.1981

36 vuotta sitten seurasimme televisiosta unelmien häitä, liikuttavan ujon oloinen lady Diana asteli upeassa kermakakkuluomuksessa St. Paulin katedraalin käytävällä kohti sulhoaan.
Ja kuten myöhemmin olemme saaneet lukea, kaikki ei ollut kuitenkaan kunnossa enää tuolloin, eikä juuri paremmin mennyt myöhemminkään.

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 20 vuotta Dianan kuolemasta. Se klassinen kysymys, missä olit silloin..? Minä olin juuri tullut aamuvuoroon työpaikalle, jossa radio oli auki, ja siellä klo 07 uutisissa kuulin traagisesta auto-onnettomuudesta.

Muistolautanen löytyi (roskiksesta) juuri sopivasti kunnioittamaan näitä kahta tapahtumaa.

Lautasen takapuolen teksti


3 kommenttia:

Veera kirjoitti...

On teillä hienot roskikset :D

Tiina kirjoitti...

Katselin noita häitä kesätyön lomassa ihan pomon luvalla. Päästiin asiakaspalvelusta vuorotelleen kahvihuoneen tv:n ääreen. Olin pari kuukautta aikaisemmin alkanut seurustella pojan kanssa, jolla on sama syntymäpäivä (täsmälleen) kun Dianalla ja oma synttärini on sama kuin Charlesilla (tosin aika monta vuotta myöhemmin).
Dianan kuolemasta kertovan uutisen kuuntelimme samaisen pojan kanssa mökin pihalla aurinkoisen aamun kahveja nauttiessa.
Ja tosiaan - osut kyllä kivoille roskiksille :-)

Fanni/Mennen ja tullen kirjoitti...

Rakastan Brittimonarkkeja! Olen ihan hulluna Kuningatar Elizabethiin, mutta myös muu perhe on kiehtova, saati sitten kuningashuoneen historia. En ollut vielä edes syntynyt, kun näitä häitä juhlittiin, mutta kaikenlainen memorabilia houkuttelee kovasti. Löysinkin vastikään kirppikseltä ison Diana & Charles -tarjottimen, ja pakkohan se oli ostaa huolimatta hieman tyyriistä hinnasta.

Se näkyy tässä postauksessa: http://mennentullen.blogspot.fi/2017/08/viime-aikojen-kirppistelya.html

Iloista tiistaita!
Fanni/Mennen ja tullen