"NYKYPÄIVÄÄ EI OLISI ILMAN MENNEISYYTTÄ, JA IHMINEN ILMAN MUISTOJA ON RUTIKÖYHÄ"

30. marraskuuta 2015

Joulukalenteri josa luukkua

Luukkupäivät alkavat huomenna ja meillä on varustauduttu siihen taas usean kalenterin voimin.
 
Kierrätyskeskuksesta Smurffi joulukalenteri (jossa todellakin noin huono Suomi kuten otsikossa), muistaakos kukaan milloin näitä myytiin?
Hintalapussa EKA MARKET 2.90. Tanskalaista tekoa. Alaosan saa taiteltua kolmiulotteiseksi.
 
 


13 kommenttia:

Sarin kotona kirjoitti...

Ihana vanha smurffikalenteri. En kyllä muista milloin on myyty. Ei ole itsellä ollut kyseistä kalenteria.

Louhakka kirjoitti...

On kyllä vanha kalenteri, koska Eka Marketteja ei oo ollu vuosikausiin. Ainakin kotikaupungissani Eka Market muuttui Euromarketiksi joskus 90-luvun lopulla muistaakseni?

Nimetön kirjoitti...

Veikkaan 80-luvun alkupuolta tai puoliväliä. Zoom- tai Jippo-sarjakuvalehdessä oli yhtenä sarjana Smurffit 70-luvun puolella. Wikipedian mukaan televisiossa esitettiin piirrettyä 1981-89, silloin 80-luvulla Smurffit tulivat parhaiten tunnetuksi.

70-luvulla sarjakuvakalenterit olivat usein Disney-hahmoja. Aristokatit-leffan joulukalenteri olisi nyt aitoa 70-luvun retroa, jos se olisi jäänyt talteen :).

Nimetön kirjoitti...

Joskus kultaisella 80-luvulla :).

Rinotinto kirjoitti...

Ihan kuin mulla olisi ollut smurffikalenteri joskus kasikytluvun alussa alaluokilla... ihan satavarma en ole mutta melkein.

Nimetön kirjoitti...

Olen joskus nähnyt tuollaisen, olisiko siltä ajalta kun telkkarista tuli Pätkis ja Smurffit, 80-luvun alkupuoli ehkä.

Nimetön kirjoitti...

Mulla on sellainen muistikuva, että veljen lapsilla oli tuollaiset 80-luvulla. Ovat syntyneet -82 ja -83, joten varmasti siinä puolivälin paikkeilla. Ompahan taas hieno löytö!
Mukavaa joulunodotusta! T:Mustakissa

n i n n u kirjoitti...

Kiitos vastauksista, itsekin ajoittaisin sinne johonkin puolväliin 80.

Nimetön kirjoitti...

Juu 80-luvun puolivälistä, mulla on ollut smurffikalenteri alaluokilla ja oon syntyny -76. Aivan ihana, miten onkin säilynyt!

n i n n u kirjoitti...

Nyt vähän harmittaa kun oli kaksi erilaista smurffikalenteria ja arvoin kumman ostan. Miksen ostanut kumpaakin, Ja kun myöhemmin menin katsomaan niin eihän sitä enää ollut vaan joku oli ostanut pois.

RvaPopliini kirjoitti...

Minäkin muistelisin, että smurffikalentereita on ollut 80-luvun alkupuolella. Itselläni oli jopa versio, jossa oli pehmomurffitarroja!

Nimetön kirjoitti...

Minulla on ollut smurffijoulukalenteri -86 tai -87. En yhtään muista minkä näköinen, mutta siitä tuli joko pehmosmurffitarroja tai pikkuisia smurffimuovihahmoja.

Unknown kirjoitti...

80-luvun alkupuolta veikkaan. Meillä on valokuva mun ekasta joulusta -83, takana keittiön seinällä kuvassa näkyy 6v. isosiskon Smurffi-joulukalenteri.