"NYKYPÄIVÄÄ EI OLISI ILMAN MENNEISYYTTÄ, JA IHMINEN ILMAN MUISTOJA ON RUTIKÖYHÄ"

26. toukokuuta 2013

SiivouspäiväMukava tapahtuma tuo lauantainen Siivouspäivä, onneksi tajusin lähteä matkaan pyörällä, niin hajallaan myyntipisteet ympäri kaupunkia olivat.
Ensi vuonna voisi itsekin osallistua.

Tiukan hintaneuvottelun jälkeen sain ostettua itselleni 22 eurolla Helena Tynellin Emma maljakon (1968-70.) Suuaukossa pienen pientä kulumaa, ja taisin itsekin sitä lisätä kun pulloharjalla pujottelin puhtaaksi. Sen teräsvarsi kun pääsi pari kertaa raapimaan "ikävästi" lasia vasten. Herkkiä esineitä !

6 kommenttia:

Kirsti kirjoitti...

Aivan ihana vaasi. Sait kyllä halvalla tuon, kun kyseessä on punainen väri. Mulla on tämmönen kirkas:)

Anonyymi kirjoitti...

Emma on parhaimmillaan juuri tuolla tavalla kuin kuvassasi, valoa vasten.

Ehkä minäkin vielä joskus saan jostain tuon Emma-maljakon hankittua. Nyt olen lasitavaroista keräillyt enimmäkseen Humppilan lasitehtaan Kasvimaalla-sarjaa. Olen jotenkin vakuuttunut, että sen hinta tulee tulevaisuudessa nousemaan, joten minun pitää ostaa nyt, kun siihen vielä on varaa :D.

Kukkaiselämää - My flowering life kirjoitti...

Hienon maljakon löysit. Muistan tuon kuvan peikkopankin lapsuudesta.

n i n n u kirjoitti...

Myyjä oli tietoinen punaisen värin arvosta, ajattelin ettei tiedä, mutta mainistsi asiasta.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno löytö! Itse ostin pari viikkoa sitten Tamara Aladinin punaisen maljakon kirppikseltä 1,7 egellä. Pieni särö oli suuaukossa. Kassan kanssa yhdessä hämmästeltiin hintaa :) -katja-

Anonyymi kirjoitti...

Mulla kans punanen, ostin ihan alan liikkeestä 15e hintaan kun oli pikkuvikainen :) Mukava kauppa ja myyjä on kyllä reilu, käyn siellä jatkuvasti.